Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hayatı, hulse, russell

Russell A. Hulse Hayatı

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Russell A. Hulse Hayatı

Russell A Hulse

28 Kasım 1950 New York, Alan ve Betty Joan Hulse oğlu doğdu Annem ve babam, ben bir çocuk olarak çevremdeki dünya hakkında merak alışılmadık seviyede bir hızla gösterdi ki, bu çok erken bir yaşta bilim ilgi dönüştü söyle

Bana gelince, ben kesinlikle ben hatırlıyorum, bilimin kadar geri hayatıma yaklaşımın belirleyici bir parçası olduğunu hatırlıyorum Ailem beslenen ve desteklenen bu ilgi, ve ben, şimdiye kadar, en eleştirmeden destekleyici finansman ajansı benim ilk olduğu için onları çok teşekkür ediyor ve Ben, kimya setleri, mekanik mühendisliği inşaat takımları, biyoloji diseksiyonu kitleri, kelebek koleksiyonculuğu, fotoğraf, teleskoplar, elektronik ve yıllar boyunca pek çok başka şeyler içeren çıkarlarını görünüşte sonsuz bir dizi koştu

Babam Cuddebackville, New York, şehrin kuzeybatısında iki saat benim Teyze Helen tarafından bize verilen bir arazi üzerinde yazlık ev inşa etmeye başladığı bir dizi yeni deneyimler için kapıyı benim için açtı

Sonunda, onlar emekli zaman bu benim dedesi için bir yıl boyunca ev oldu ve ailem şu anda emekli olduğunu yaşadığınız yere Ben hafta sonları ve yardımcı yazları yer duvarlara koymak babası, kirişleri, dış cephe kaplaması ve bir ev girer her şeyin harcama hatırlıyorum

Başka şeylerin yanı sıra, bu araçları ile erken bir aşinalık ve yıllar boyunca bana iyi yerine durdu bir do-it-yourself yaklaşım üretti Anne babamın arkadaşları ve yakınları, elektrikli el aletleri ile çalışmak için erken bir yaşta bu tür bir özgürlük verilmiş olması gerektiğini görünüşte çok emin değildi, ama neyse ki benim parmak bozulmamış tüm deneyimi ile geldi Cuddebackville bir şehir çocuk doğanın görebiliyordu bir yer olarak, benim daha büyük projeler üzerinde çalışmak için pratik bir yer olarak da benim için önemliydi

Annem ve babam sadece benim çıkarları evde desteklenen ancak bazı okul ile ilk deneyimlerini pozitif daha az olduğu kanıtlanmıştır (ve büyük olasılıkla, benden çok daha fazla) ile birlikte yaşadı

Ben iyi geçiniyorlardı kiminle bazı ilkokul öğretmenleri olmasına rağmen, anlamak ve başa çıkmak için beni ve benim yoğun ilgi bilim zor buldum diğerleri ile bazı gerçek sorunlar vardı

Ben, açıkça hayatta en ilginç ne buldum vurguladı bir okul ortamında kendimi buldum orada olduğu gibi 1963 yılında Bronx Bilim Lisesi girilmesi dolayısıyla benim için çok önemli oldu

Ancak, okul yapılması gereken önemli bir iş iken yıllarda olduğu gibi, öncesinde ve sonrasında bilim benim çıkarlarını benim ev projeleri, en açık biçimde ifade edilmesi eğilimindeydi

Benim en büyük ev projesi Bronx Bilim Cuddebackville anne babamın evinde amatör bir radyo teleskop inşa edildi Ben özellikle bir kılavuz olarak amatör bir radyo anteni tasarım kitabı dayanarak, çeşitli türde bina antenler keyif aldım

Elektronik eski televizyon parçaları, askeri fazlalık güç kaynakları, alıcıları ve benzeri ben kendimi inşa diğer bileşenleri ile birlikte garip bir karışımı Ne yazık ki, teleskop tespit radyo kaynakları (biraz dışında teknik danışmanlık, muhtemelen bir yerde, orada büyük bir fark olurdu) açısından, özellikle de iş yapmadım, ama ben kendim zevk vermedi ve ben bu süreçte çok şey öğrendim

Lise sonunda, ben yapmak benim ilk büyük kariyer kararı vardı Ben bilimler arasında fizik ve astronomi ile ilgili daha fazla odaklanmak için daha sonra başlamış iken, ben de elektronik ekipman tasarımı ve bina zevk Bu bana sonunda yanı ama, elektrik mühendisliği göz önünde kurşun, fizik derecesi muhtemelen çıkarları için en uygun olduğuna karar verdi

Benim üniversite seçenekler kolej için ödeme ailem yerleştirilen bir aşırı mali yük olacağı gerçeği ile sınırlı kalmıştır Neyse ki, Cooper Union, Manhattan'da bir ders ücretsiz kolej kabul edildi 1966 yılından 1970 yılına kadar ailemle Bronx evde yaşamış ve New York metro sisteminde her gün Cooper çevrildi Yanı sıra, normal ders çalışma Cooper, bana yeni bir ilgi, bilgisayar ile benim ilk deneyim ile sağlanır

Cooper, bu programlama üzerine dersler var iken, öğrencilerin kullanımı için kullanılabilir bir IBM 1620 vardı ve talimat kılavuzları vardı

Belki de yörünge simülasyonları, gelecek erken bir alamet şeyler yapmak için bilgisayarı kullanmak için FORTRAN kendimi öğretim yolu tarafından seçilen ilk proje oldu

1970 yılında Cooper Union fizik lisans diplomasını aldıktan sonra, Massachusetts Amherst Üniversitesi'nde lisansüstü okula başladı

Ben sonunda astronomi benim tez araştırma yapmak istediğini biliyordu iken, tercihen Radyo Astronomi, ben bir kez daha geniş bir arka plan doğru eğildi ve yerine astronomi daha fizik doktorasını almaya karar verdi Ben kırsal batı Massachusetts oldukça güzel değil çok uzakta New York bulunması nedeniyle yüksek lisans programına teklif etti, çünkü bu tür esneklik sadece UMass gitti, ama

Amherst geçirdiği beş yıl, benim geçmişte en çok net hatırlıyorum olanların bazıları Lisansüstü okul, tamamen yeni bir çevre, yeni deneyimler ve zorluklar oldu Talepleri ilk kez, ben an taleplerini temperli diğer dış çıkarları ile, neredeyse sadece benim akademik kariyer odaklı

Benim doktora geçtikten sonra

sınavlar eleme, bir tez projesi bulma döndü Sonunda bir kariyer olarak değil, bir hobi olarak radyo astronomi, tekrar çalışmaya başladı, bu, benim dışında ve kariyer çıkarları uzun sürecek bir yakınsama temsil Bu hikayenin geri kalanı benim Nobel konuşması olduğunu anlattı

Benim doktorasını tamamladıktan sonra

1975 yılında, 1975 ile 1977 Charlottesville, Virginia Ulusal Radyo Astronomi Gözlemevi bir post-doktora randevu vardı Hala NRAO ben astronomi uzun vadeli kariyer fırsatlarının eksikliği giderek daha meşgul geldiği andan itibaren, pulsar radyo astronomi yapıyor zevk iken NRAO sonra çeşit başka bir konuma bulabildiğim bazı güven iken, bu benim için hiç de açık değildi, ne zaman, nerede ve nasıl benim kariyer istikrar bazı makul beklenti ile oturmaya mümkün olacaktır Ben kesinlikle uzun yıllar için bir yerden başka bir yerde ve benim kişisel hayatında tekrarlanan büyük çıkıkları için potansiyel dolaşmak zorunda olmuştu astronomlar biliyordu oldukça tolere edebileceği daha fazla oldu Özellikle, daha sonra Pennsylvania Üniversitesi'nde yüksek lisans çalışması yaptığını, iki kariyer çift arkadaşım, Jeanne Kuhlman bu yana, makul bir coğrafi yakınlık kalmak nasıl klasik bir sorun vardı Dolayısıyla ben, benim daha geniş çıkarları ve fizik doktora UMass başladığımda kendimi bırakmıştı seçeneği egzersiz geri düşen denemeye karar verdi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com