Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hayatı, mackinnon, roderick

Roderick Mackinnon Hayatı

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Roderick Mackinnon Hayatı

Roderick MacKinnon

Ben bir kar fırtınasının ortasında 19 Şubat 1956 tarihinde doğdu

Bu esprili aile hikayeleri annem anlatmayı seven biri olarak kalır Babam planlayıcısı hastane yolu prova vardı ama görünüşe göre bir kar fırtınası geceleri çok farklı görünüyordu Sonunda bunu yaptı ve ben, yedi çocuk dördüncü yaptı Babam çok genç ama bilgisayarlar çalışılmış ve büyük bir IBM ana kare bir programcı oldu posta işçiydi Annem yarı zamanlı bir okul öğretmeni olarak çalıştı, ama çoğunlukla evde çocuk bakımı aldı Geri Düşünme şimdi biz çok para yoktu biliyorum ama büyümekte olduğunu bilmiyordum Annem ve babam, mutlu bir ortam sağladı ve bize onların beklentilerini açıkça Televizyon sizin için kötü olan, okuma sizin için iyi, ve daha iyi bir okul çaba için bir A Ne hayat yaptığını sonunda kadar Sadece çünkü o zaman iyi yapacak ne zevk emin olun Hepimiz hayatın tamamen farklı kesimden izlemiştir Ben bilim adamı oldu

Ben merak bir yaşam benim eğilimin bazı erken endikasyonları vardı varsayalım Görünüşe göre çok genç yaşta birçok soru soran bir alışkanlığı vardı: 'olur ne?' bir favori oldu Ve ben düz gerçekleri ve bazen can sıkıcı bir dereceye kadar çalışmak ve görünüşe göre, çevremdeki bu açıklamalar vermek için tereddüt etmedi nasıl bilerek sevdim Ben bir 'işe yaramaz bilgi özeti' olduğunu yorumlama, onun sabır sonunda, bir gün babamı hatırlıyorum Ben kesinlikle yedi olan yolu pek çok soru ve cevaplar, her zaman onun kötü durumunu anlayabiliyorum Sözlük compendium bakıldığında olumlu tarafı, ben o gün yeni bir kelime öğrendim

Merakımı bilimsel olabileceğini bile endikasyonları muhtemelen vardı Ben gençken Burlington Massachusetts kırsal ve ben dolaşmak ve keşfetmek için sevdi Kaya koleksiyonları vardı ve jeoloji ve dünyanın geçmişi çocuk kitapları okuyun Paris alçı küçük volkanların kraterler ve volkanik patlamalar simüle etmek için kabartma tozu ve sirke ekledi Bir kaza, bir gün annem güldürdü benim mutlak hayal kırıklığı vardı: Ben bu genç yaşta, annesi onun ayak üzerinde bir yanardağ düştü söylüyorum küçük bir oğlan mizah takdir başarısız oldu! Yaz aylarında, kelebekler, kaplumbağalar, yılan ve diğer canlıların topladı Bir ilköğretim okulu öğrencileri için bir bilim zenginleştirme sınıfta annem bana kayıtlı yaz ve mikroskop ev almak için izin verildi Yakındaki göletin mikroorganizmalar, yaprak ve çim bıçaklar: Ben bulabildiğim her şeyi bakmak için kullanılır Görebildiğim minik şeyler hipnotize, tek başına saat sonra saat geçirdim

Benim bilimsel merakı ortaokul ve lise boyunca atletizm arka koltuk aldı Jimnastik benim küçük yapı ve benim tek doğası iyi bir maç oldu Ben bir ekibin bir üyesiydi ama jimnastik bireysel bir spordur Sonra bir teknik, bir 'hareket' ve ardından 'rutin' öğrenirler Ve sonra tek başına daha çok çalışma, uygulama ile mükemmel Ben, beni gerçekten uygulama ile mükemmellik fikrini aşılamış çok iyi hiçbir saçma öğretmen, antrenör Hayes, vardı Ben özellikle zemin egzersiz ve yüksek bar, aslında o kadar da kötü değildi Hatta üniversitede jimnastik takip düşündü, ama ben lise son yıl içinde bir kariyer için gereken takip merak etmeye başladı

Ben bir yıl boyunca Boston, Massachusetts Üniversitesi katıldı ve daha sonra Brandeis Üniversitesi transfer Brandeis, benim için bir göz açma tecrübe oldu Ben hayatımda ilk defa ciddi bir entelektüel bir ortamda oldu Sınıflar, küçük, yoğun, ve uyarıcı eğilimindeydi Ben bilim için bir tutku olduğunu keşfetti ve çok iyi olduğunu Biyokimya büyük ve benim onur tez danışmanı Chris Miller adlı bir yeni gelen asistan profesör olarak seçti Kalsiyum taşıma inceledi ve bir elektrot olarak hücre zarı öğrendim inç parlayan ışığı büyük pencereler ve birçok küçük bir laboratuvar vardı Chris Miller, günlük yaşamında çok eğlenceli bir adam olduğunu görebiliyordu ve bu bana ilham oldu ve bu bellek benimle kaldı

Ama Fizik sınıfında Brandeis hayatımın üzerindeki en büyük etkisi oldu Ben pırıl pırıl gözleri ve keskin bir zihin benim dikkatimi çekti benim gelecekteki eşi Alice Lee ile tanıştı

Chris Miller tavsiyesi Karşı Brandeis sonra tıp fakültesine gitti İç Hastalıkları ev subay eğitimini Beth Israel Hastanesi Boston Tufts Üniversitesi Tıp Okulu'nda okudu Ben çok şey öğrendim ama sonunda bilim takip Chris 'tavsiyesi almış Tıp ezberleme ve analitik problem çözme küçük bir çok gereklidir Ben matematik çalışmaya başladı etkin beynim belirli bir kısmını tutmak ve bu bugün bile devam etmek için yeni yöntemleri öğrenme ve jimnastik öğrendiği aynı disiplinli bir yaklaşımla sorunların çözümünde Jim Morgan çok keyifli ve bana tıp bağlı tutulan kalp kası kontraktilite, kalsiyum eğitimi ile çalışan ev subay eğitimini sonuna yakın bilim başladı Ama benim tıbbi bağlarını kırmak zorunda anlamına geliyordu, bir çok temel bilim sorun, üzerinde çalışmak için bir özlem vardı Ben bunca yıl tıp eğitimi yatırım yapmış, çünkü bu zor bir karardı, ben hayatımın büyük bir parçası misspent olduğunu kendime itiraf terk etmek

Ve sıra pratik hususlar vardı

Bu kalıcı bir iş bulmak için sonunda zaman sonra, eşim Alice eğitim yıl boyunca bana destek oldu Ben benim Brandeis lisans eğitiminin ötesinde gerçek bir temel fen eğitimi ile yaklaşık 30 yaşında bahsetmeye bile gerek yok: Ben bile bir bilim adamı olarak yapmak mümkün olacaktır?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com