Prof. Dr. Sinsi
|
Joseph H. Taylor Jr Hayatı
Joseph H Taylor Jr
Mart 29, 1941, Philadelphia, Pennsylvania, Joseph Hooton Taylor ve Sylvia Evans Taylor ikinci oğlu doğdu Ben yedi yaşındayken, Cinnaminson Township, New Jersey, aile çiftliğine geri döndü, sonra benim baba tarafından büyükbabası tarafından işletilmektedir Biz, üç çocuk, üç tane daha sonra katıldı, artı iki Evans kuzenleri, çiftlik şeftali ve domates gibi, bize sekiz büyüdü ve Delaware Nehri'nin doğu kıyısında, sağlıklı ve kaygısız bir ortamda olgunlaşmış Üç katlı Victoria çiftlik çatı üzerinde yüksek bir kardeşimin Hal, çok sayıda büyük, döner, jambon radyo antenleri, birlikte benim fondest çocukluk anıları arasında, bu topraklar üzerinde çok daha önceki sakinleri tarafından sol taş ok uçları, toplanması, ve montaj Tuğla baca kapalı kesme başardı böyle bir proje ile çok anne-babanın dehşet çatı ile yıkayın Bu olayla benim gençlik birçok pratik dersler biriydi, tüm kötü tavsiye kısayollar içeren bir hedefe doğru, en zamanında moda emilir değildir
Evans ve Taylor hem de aileler, William Penn ve onun Philadelphia Deneyi gün geri dönüp Quaker derin kökleri var Ailem tutumlu Quaker basitlik, yirminci yüzyıl tarzında yaşayan örnekleri; onların hayatlarını insan çeşitliliği ve diğerleri için yardım ve bakım sevinçleri hoşgörü dersleri verdi Evimiz, geniş, açık ve güler yüzlü idi Bildiğim kadarıyla kilitli (ya da gerçekten de olabilir) olmamıştı Bizim okul yıllarında, Hal ve çalışma jambon-radyo vericileri ve alıcıları ile üçüncü katında en doldurdu Bizim kulelerimiz çoğunlukla, savaş sonrası fazla ekipman ve önemsiz televizyon setleri bir karışımı inşa edildi Onları istemiyorum, özellikle ve en amplifikatörler salınmasına neden olur; yüksek gerilim ihtiyacınız olduğunda Biz deneyimi öğrendim, güç şirketin 6000-120-volt transformatörler ters admirably çalışır
Özellikle Moorestown Okulu ve Haverford College çoğunlukla, Quaker kurumlarında eğitim gördü Okulda, matematik, benim ilk akademik aşktı Kimya ve fizik (ben gibi zamanda onları tanımak için başarısız) Biraz geriye dönük yüksek okul tanıtımları için herhangi bir bilim coşku kırmak değildi, onlar sadece bana sonra, büyük bir tutku spor için daha fazla zaman verdi Futbol, basketbol, beyzbol, golf ve tenis Haverford yıllar boyunca benim enerji iddia etti Aynı zamanda, ama, ben gerçekten ne olduğuna bilim lezzetlerini keşfetmek başladı Fizik büyüleyici bir üst düzey onur projesi, radyo frekanslı elektronik çalışan bir bilgi bana, bilimsel araştırma bir uyanış beğeni ile birleştirmek için, çalışan bir radyo teleskop inşa etmek için izin verdi Benim temel referanslar eski bir arkadaşı, Radyo Amatör El Kitabı ve Pawsey ve Bracewell radyo astronomi ile ilgili bir erken rezervasyon Yıl önce, başarılı her şeyi başkaları tarafından yapıldığını - Bu tamamen keyifli bir onur projesi gerçekten araştırma olarak geçerli olmayan, ancak çeşitli problem çözme mükemmel dersler Lisansüstü eğitimlerini sürdürebilmek için hangi fizik arzu edilen bir alan: Aynı zamanda bir şey bulmak umuduyla olmuştu seçmek için geçerli bir nedeni teslim
Harvard Üniversitesi, Astronomi, Fizik, ve Uygulamalı Matematik bölümlerinde akademik çalışmalar şimdiye kadar en azından benim ilk yıl içinde, çalışma hatırlıyorum zor oldu Her yeni başlayan yüksek lisans öğrencisi o kanıtlamak için bir şey olduğunu düşünüyor sanırım, neyse, ben kesinlikle yaptı Ama radyo astronomi benim tez araştırma, bir kez daha, iyice keyifli Benim hocası Alan Maxwell, saha ve katılımcılar biliyordu Bana onları gerektiğinde esneklik, yayılmakta ve tanıtımları bol verdi, ve birçok diğer şeyler arasında, temiz, iyi hazırlanmış bir bilimsel makale yazma önemini öğretti Ron Bracewell tekrar farkında olmayan bir rol oynadı; onun 1965 kitap Fourier Dönüşümü ve Uygulamaları bana benim tez için veri analizi için gerekli bazı önemli bilgiler vermek için sadece zaman içinde dışarı çıktı Ayrıca daha sonra benim çalışma pulsar önem kazanmıştır signalprocessing teknikleri anlamak için beni hazırladı
Ben, son yıllarda pek çok gelişmekte olan bilim adamları çok daha şimdiye kadar geleceğin ne getireceği konusunda daha endişe fark etmişsinizdir: en büyük isimlerinden, en iyi üniversite, iş bulmak için en iyi post-doktora bursu, ideal güvenli nasıl üniversite pozisyonu Benim kendi psikolojik eğildi, herhangi bir profesyonel kararlar etkilemiştir sürece, çok ileriye bakmadan, yol boyunca keyif umut verici bir yol takip etmek Belki de benim Quaker yetişmesi ile ilgili, ben her zaman zor bir görev eminens veya makama temyiz üzerine kişisel katılımı değerli ettik; taze bakış açıları ile yeniden inceleyen bir sorun meydan okuma gibi Sonuçta, önemli konularda biz çoğunlukla kendini yetiştirmiş olduğunu inanıyorum, ama güçlü bir kooperatif insan ilişkileri ile takviye bir şekilde Massachusetts Üniversitesi'nde ilk iki son derece uyarıcı entelektüel ortamlarda çalışmış ve daha yakın zamanda Princeton var Aralarında Dick Manchester Russell Hulse, Peter McCulloch, Joel Weisberg, Thibault Damour, Dan Stinebring, çok sayıda öğrenci: Ben farklı gerçekleri ve zevkleri ortak arayanlar özellikle uyumlu olan bazı benzersiz yetenekli bireyler ile ilişkili şanslıyım adı ve özellikle benim pahalıya sevgili eşi, Marietta Bisson Taş
Les Prix Nobel Nobel Ödülleri 1993, Editör Frängsmyr, [Nobel Vakfı], Stockholm, 1994 Tore
|