Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ahmet, biyografi, tüzün

Ahmet Tüzün Biyografi

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ahmet Tüzün Biyografi

Ahmet Tüzün biyografi

Ahmet Tüzün hayatı

Ahmet Tüzün 1957 yılında Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde dünyaya geldiİlk, orta ve lise tahsilini Mustafakemalpaşa’da yaptı 1976 yılında Bursa Eğitim Enstitüsü Türkçe Bölümü’ne başladı 1980’de Ülkü Ocakları Başkanlığı yaptı Aynı yıl okulunu bitirdi 14 Kasım 1980-26 Eylül 1986 arasında Bursa Kapalı Cezaevi ve Çanakkale E Tipi Cezaevi’nde kaldı Çıktığında, lisans tamamlama ile Eskişehir Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi mezunu oldu

Ahmet Tüzün 1987’de gazeteciliğe başladı Türkiye Gazetesi Spor Servisi, Yazı İşleri Müdürlüğü Almanya Servisi ile Akşam, PasFotomaç ve Tercüman gazetelerinde çalıştı Ufuk Ötesi gazetesi ve Basın Birliği Derneği’nin kurucuları arasında yer aldı Çeşitli gazete ve dergilerde yazıları yayınlandı 2004’ten itibaren İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde basın danışmanlığı yaptı İstanbul Gençlik ve Spor Dergisi’nin genel yayın yönetmeni Hazıladığı “Türk Dünyası Güreş Turnuvası ve Kültür Şöleni” projesi, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 2005 yılından itibaren her yıl uygulanıyor

AHMET TÜZÜN ESERLERİ:

Ahmet Tüzün’ün Gökkuşağı Vurgunları isimli romanı, 2008’de Bilgeoğuz Yayınları’ndan çıktı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com