Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hayatı, james, rainwater

James Rainwater Hayatı

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

James Rainwater Hayatı

James Rainwater

Ben, ailem, genel bir mağaza işletmek için California taşınmıştı Idaho (Konsey) küçük bir kasaba 9 Aralık 1917 doğdu Daha önce bir inşaat mühendisi olmuştu babam, büyük bir grip salgını 1918 yılında öldü Annem beni ve annesi ile George Fowler, o birkaç yıl sonra yeniden evlendi of California San Joaquin Vadisi, Hanford, Kaliforniya taşındı Yüksek okul ile okul, kimya, fizik ve matematik ağırlıklı olarak geçti Cal Tech tarafından verilen açık bir kimya rekabet üzerinde kayda esas nedeniyle, büyük bir fizik olarak mezun oldu, 1939 yılında kabul edildi Carl David Anderson, Nobel Ödülü ve Milliken Enstitüsü Başkanı aldığınızda benim fizik grubu recitation eğitmen oldu Thomas Hunt Morgan tarafından öğretilen bir kısa biyoloji ders vardı 1939 yılında Columbia Üniversitesi'nde asistan olarak kalmıştır fizik alanında lisansüstü eğitim başlamıştır İlk iki yıl boyunca, II kapsamında ders vardı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com