Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
doris, hayatı, lessing

Doris Lessing Hayatı

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Doris Lessing Hayatı

Doris Lessing

Ben hala kesilmemiş orman söyledi nerede toz üfleme bulutların arasından bakan bir kapı duruyorum Dün kütüklerinin kilometre boyunca sürdü ve kömürleşmiş, '56 yılında, şimdiye kadar şimdi yok gördük en güzel orman yangınları kalır İnsanlar yemek zorunda Bu yangınlar için yakıt almak zorunda

Bu seksenlerin başında kuzey-batı Zimbabve ve ben Londra'da bir okulda bir öğretmen bir arkadaş ziyaret Dediği gibi, "Afrika yardımcı olmak için" O burada O onu kurtarmak için çok sıkı olduğu bir depresyon içine onu şok eden bu okulda ne buldum hafifçe idealist bir ruhtur Bu okul, sonraki her Bağımsızlık inşa gibidir Yan dört büyük tuğla odalarda yan oluşur, bir ucunda bir yarım odası, kütüphane, bir iki üç dört düz toz haline koymak Bu sınıflarda arduaz, ancak aksi takdirde çalıntı olacağı gibi, arkadaşım, cebinde tebeşirleri tutar Okul, ders kitapları, hiçbir alıştırma kitapları ya da Bıros herhangi bir atlas ya da dünya vardır Kütüphanesinde öğrenciler okumak istiyorum tür kitaplar, ancak Amerikan üniversitelerinde sadece tome kaldırmak için bile zor, beyaz kütüphanelerden reddeder, ya da roman, Paris ve Felicity Haftasonu gibi başlıkları ile Aşk bulur vardır

Bazı yaşlı çim rızık bulmaya çalışırken bir keçi bulunmaktadır Okul müdürü, okul fonları zimmetine ve askıya alınır, hepimizin ama genellikle Ağustos bağlamlarda tanıdık soru uyandırmadan: Nasıl bu insanları herkes onları izliyor bilmeniz gerekir bu gibi davranırlar?

Herkese, öğrencilere ve öğretmenlere ödenen, o zaman onu ödünç ve muhtemelen onu geri ödeme asla çünkü arkadaşım herhangi bir para yoktur Bazı çocuklar gibi okula gitmeyen, onu telafi etmek için buradayız, çünkü öğrenciler, altı 20-6 aralığı Bazı öğrenciler çok kilometre yürümek her sabah, yağmur ya da parlaklık ve nehirler arasında Bu köylerde elektrik ve ışık yanan bir günlüğüne kolayca çalışma olamaz çünkü ödev yapamaz Kızlar su getirme ve okul için yola çıktık ve geri döndüğümde önce pişirmek için var

Ben onun oda arkadaşım birlikte oturup, insanlara utanarak bırak, ve herkes kitaplar için yalvarır "Londra'ya geri döndüğümde Bize kitap gönderen," diyor bir adam "Onlar okumak bize öğretti ama biz herhangi bir kitap var" Herkes ben, kitaplar için yalvardı herkes bir araya geldi

Orada birkaç gün oldu Toz patladı Pompalar kırık vardı ve kadınlar nehirden su almak zorunda kaldılar İngiltere'den başka bir idealist öğretmen bu "okul" gibi ne olduğunu gördükten sonra oldukça hastaydı

Son gününde keçi katlettiler Onlar bit kesilmiş ve büyük bir teneke pişirilir Bu merakla beklenen son vadeli bayram: haşlanmış keçi ve yulaf lapası Hala kömürleşmiş kalıntılar ve orman kütükleri üzerinden devam iken uzaklaştı

Ben bu okulun öğrencilerinin birçok ödül alacak sanmıyorum

Ertesi gün, adı Kuzey Londra hepimiz biliyoruz, çok iyi bir okul, bir okulda bir tartışma vermek Bu güzel binaları ve bahçeleri ile, erkekler için bir okul

Bu çocuklar burada bazı iyi bilinen bir kişi, her hafta bir ziyaret var, ve bu babalar, akrabalar, öğrenciler, anneler bile olabilir şeylerin doğası Ünlü bir ziyaret onlar için alışılmadık bir durum değildir

Ben bunları konuşmak, zihnimde esen kuzey-batı Zimbabve toz okul, ve ben önümde hafif bekleyen İngilizce yüzlerine bakmak ve geçen hafta gördüklerimi anlatmak için çalışın Sınıflarda, ders kitapları, bir atlas ya da duvara tutturulmuş bir harita olmadan kitap olmadan Bir okul öğretmenleri nasıl öğretmek için kitaplar, onlar sadece on sekiz ya da on dokuz kendilerini onlara gönderilmek üzere yalvarıyorum Ben herkesin, kitaplar için yalvarır nasıl bu İngilizce erkekler söyler: "Bize kitap gönderin" Bakıyorsun yüzleri boş zaman hiç bir konuşma verdi herkes o an bilecek eminim Dinleyici ne söylediğini duyamıyorum, bunları söylüyorum hangi maç için akıllarını görüntü yok - Bu durumda su kısa toz bulutları, duran bir okul hikayesini, nerede ve süreli tedavi sonunda Sadece öldürülen keçi, büyük bir tencerede pişirilir

Bu ayrıcalıklı öğrenciler için çıplak yoksulluk gibi hayal etmek gerçekten bu kadar imkansız mı?

Ben elimden geleni yapacağım Onlar nazik

Bazıları bir gün ödül kazanacak eminim

Daha sonra tartışma sona erdi Daha sonra öğrenciler okursanız kütüphane nasıl öğretmenler sormak ve Bu ayrıcalıklı okul, okullar ve üniversiteler bile gittiğimde her zaman duymak ne duydum

"Sen nasıl olduğunu biliyorum," diyor öğretmen "Bir sürü erkek hiç okumamıştım, ve kütüphane sadece yarısı kullanılır"

Evet, ne kadar gerçekten biz biliyoruz Hepimiz

Hatta bir kaç on yıl kesinlikler önce sorgulandı ve parçalanan bir kültür, eğitim yılı oldu genç erkek ve kadınlar, hiçbir şey okudum dünyada hiçbir şey, sadece bilmek bilmek için ortak olduğu bazı özel ya da, örneğin, bilgisayar

Bilgisayar ve internet ve TV - Ne bize oldu inanılmaz bir buluş Bu bir devrimdir Bu, insan ırkının vurmuştur ilk devrim değildir Bir konuda bir kaç on yıl gerçekleşecek, ama çok daha uzun sürdü vermedi baskı devrimi, zihinlerimizi ve düşünme yollarını değiştirdi Her zaman olduğu gibi bir çok gözü kara, baskı, bu buluşu ile, şimdi bize ne oluyor ne sordu, hiçbir zaman, her şeyi kabul etti? Aynı şekilde, biz hayatımızı, düşünme tarzımızı, böylece oldukça makul insanlar bile bir kez onlar bağımlısı olduğunu itiraf edecektir inanities ile bütün bir nesil baştan bu internet değişmiş olacak, sormak hiç düşünmemiştim ücretsiz kesmek için zordur, ve onlar, bütün bir gün bloglama vb geçti

Çok yakın bir zamanda, öğrenme, eğitim, ve edebiyat bizim için büyük mağaza, hatta hafif eğitimli herkes saygılı olacaktır Tabii ki, bizimle bu mutlu devlet, insanların öğrenme için saygı gibi, okumak gibi olacağını hepimiz biliyoruz Ama kayda çalışan erkek ve kadın kitap özlemi, ve bu çalışma erkek kütüphaneler ve enstitüler, 18 ve 19 yüzyıllarda kolej kurucu tarafından kanıtlanmaktadır

Okuma, kitap, genel eğitimin bir parçası olmak için kullanılır

Genç olanlar konuşurken, genç olanlar daha az biliyorum çünkü yaşlı insanlar, ne kadar çok bir eğitim okuma anlamak gerekir Okudukları değil çünkü ve çocuklar okuyamaz,

Hepimiz bu üzücü bir hikaye biliyorum

Ama biz bunun sonu bilmiyorum

Ve aşırı yemek yeme ile yapmak şakalar hakkında unutmadan - "Okuma maketh tam bir adam", eski atasözü düşünüyorum okuma ve her türlü bilgi, tarih bilgileri ile dolu bir adam, bir kadın yapar

Ama biz Batı'da dünyanın sadece insanlar değildir Bir süre önce Zimbabve olan bir arkadaş, üç gün boyunca bir şey yememişti bir köy hakkında bana, ama yine de eğitimle ilgili, onları almak için kitap ve hakkında konuşuyorduk

Köylere kitap alma niyeti ile başlayan bir kuruluşa aittir Başka bir bağlantı çim köklerine Zimbabve seyahat etmiş insanlardan oluşan bir grup vardı Bu köyler, söylenenlerin aksine, akıllı insanlar, emekli öğretmenler, izinli öğretmenler, tatillerde çocuklar, yaşlılar dolu olduğunu söyledi Kendimi Zimbabve insanlar ne okumak istediğinizi keşfetmek için, küçük bir anket için ödenen ve sonuçları hakkında bilmediğim bir İsveç anket gibi aynıydı bulundu İnsanlar aynı tür kitap ki biz okumak istiyorum

Avrupa'da okumak istediğiniz her türlü, bilim kurgu, şiir, dedektif hikayeleri, tiyatro ve do-it-yourself kitap roman, bir banka hesabı açmak için nasıl gibi Shakespeare de Köylüler için kitap bulma konusunda bir sorun, onlar ne olduğunu bilmiyoruz, sadece orada olmak olur, çünkü bir dizi kitap, Belediye Başkanı ofCasterbridge gibi, sadece popüler hale geliyor Hayvan Çiftliği, bilinen nedenlerle, bütün romanlarının en popüler olanıdır

Kuruluşumuz, Norveç, İsveç tarafından baştan yardımcı ve oldu Bu tür bir destek olmadan kitap kaynakları kurudu olurdu Biz her yerde mümkün kitapları var Unutmayın, Zimbabve, İngiltere iyi bir karton kapaklı bir aylık ücretleri maliyetleri: Mugabe terör saltanatı önceydi Şimdi enflasyon ile, birkaç yıl ücretleri mal olacaktır Ama bir köye kitap bir kutu alınarak ve unutmayın benzin korkunç bir sıkıntısı yoktur - kutu gözyaşları ile karşılandı olduğunu söyleyebilirim Kütüphane, bir ağacın altında tuğla bir tahta olabilir Dil Tonga yazılmış hiçbir roman vardı ve bir uzaktan köy, beyler, bir çift roman yazmak için oturdum, vatandaşlık sınıfları kim bu öğretim okuyabilirsiniz insanlar bir hafta içinde okuma-yazma dersleri var Tonga Zimbabve altı ya da ana dilleri vardır ve hepsi roman vardır: ensest, şiddet, suç ve cinayet dolu

Alıntı Yaparak Cevapla

Doris Lessing Hayatı

Eski 10-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Doris Lessing Hayatı

Bu bir halk hak ettiği hükümet aldığını söyledi, ama ben Zimbabve doğru olduğunu düşünmüyorum Ve kitaplar için bu saygı ve açlık, Mugabe rejimi değil, ama önce bir beyazlar geldiğini unutmamalıyız Bu şaşırtıcı bir olaydır, kitaplar için bu açlık ve aşağı Kenya dan Cape of Good Hope her yerde görülebilir

Imkansız bir gerçektir Bu bağlantılar: sazdan, neredeyse bir çamur kulübe ne kadar getirildi Bu tür evin her yerde, her zaman inşa edilen sazlar veya çim, uygun çamur, duvarlar için direkleri vardır olmuştur Sakson örneğin İngiltere Ben büyüdüm, başka birinin yanındaki dört oda vardı ve bu kitap doluydu Ailem İngiltere'den Afrika kitap almak, ama annem, onun çocuklar için İngiltere'ye yazılan kitaplarını sipariş vermedi Kitaplar büyük kahverengi kağıt parsel geldi ve benim genç yaşam sevinci vardı Bir çamur kulübe, ama kitap dolu

Bugün bile, uzatılmış çamur kulübe sadece bizim aile gibi, elektrik ya da akan su olmayabilir bir köyde yaşayan insanların mektuplar alıyorum Yaşadığı evin aynı tür ettik çünkü "diyorlar," Ben de bir yazar olacaktır "

Ama burada hiç zorluk?

Yazma, yazarlar, kitaplar evlerin çıkıp yok

Boşluk vardır Zorluk yoktur

En son ödül aldı bazı konuşmalar bakarak edilmiştir Muhteşem Pamuk alın Babasının 500 kitap vardı dedi Yeteneği hava çıkıp vermedi, o büyük geleneği ile bağlanmıştır

VS alın Naipaul O Hint Vedalar ailesinin bellek arkasında yakın olduğunu bahseder Babası, onu yazmaya teşvik etti ve İngiltere'ye döndüğümde o British Library ziyaret edecekti Bu yüzden büyük bir gelenek oldu

John Coetzee atalım O sadece büyük bir gelenek yakın değildi, o geleneği: Cape Town edebiyat öğretti Ve ben asla bu harika cesur, cesur bir zihin tarafından öğretilen onun sınıfları biri olduğunu ne kadar üzgünüm

Edebiyat yapmak için, yazmak için, kütüphaneler, kitaplar, Geleneğin ile yakın bir bağlantısı olması gerekir

Zimbabve, Siyah yazar bir arkadaşım var O reçel kavanozları, korunmuş meyve kutuların üzerine etiket üzerindeki etiketleri okumak için kendini öğretti O, kırsal siyahlar için bir alan aracılığıyla tahrik bir alanda büyüdüm Toprak, kum ve çakıl, düşük seyrek çalılar vardır Kulübelerde yoksul, daha iyi off-bakım kulübeleri gibi bir şey Bir okul, ama biri gibi tanımlanmıştır O bir çöp yığını atılan çocukların ansiklopedi bulundu ve bu kendini öğretti

1980 yılında Bağımsızlık, gerçekten Zimbabve iyi yazarlar bir grup, ötücü kuşlar bir yuva vardı Misyonu okullar, daha iyi okullar - beyazlar altında, eski Güney Rodezya yetiştirilen edildi Yazarlar Zimbabve yapılmaz Değil kolay değil, Mugabe altında

Tüm yazarlar olma yazarları şöyle dursun, okur-yazarlık zor bir yol gitti Ben reçel kavanozları ve atılır ansiklopediler nadir değildir baskılı etiketler okuma öğrenme söyleyebilirim Overworked bir anne, yiyecek ve giyecek için bir mücadele ve biz bunların ötesinde eğitim standartları için açlık çok çocuklu kulübelerde yaşayan insanlar hakkında konuşurken

Ancak bu zorluklara rağmen, yazarlar ortaya çıktı Ve ayrıca, Zimbabve daha az bir yüz yıl önce fethedilen olduğunu hatırlamak gerekir Bu insanların dedesi öykü anlatanlar sözlü geleneği çalışan olabilir Bir ya da iki kuşak geçti ve hatırlanacak hikayeleri geçiş kitaplara, baskı vardı Ne bir başarı

Kitaplar, kelimenin tam anlamıyla, çöp yığınları ve beyaz adam dünyanın detritus ele geçirmişlerdir Ama kağıt bir demet bir şey, çok başka bir yayımlanmış bir kitap Afrika'da yayın sahne bana gönderilen birden fazla hesap vardı Kuzey Afrika, farklı gelenek gibi bir yayın sahne konuşmak daha ayrıcalıklı yerlere bile olasılıklar bir rüya

Burada yazılı hiçbir kitap, yayıncılar olmadığı için bunu yapamadı yazarlar hakkında konuşuyorum Duyulmamış Sesler Bu yetenek, potansiyel, bu büyük atık tahmin etmek mümkün değildir Ama, bir yayıncı, bir ilerleme, cesaret isteyen bir kitap oluşturma bu aşamada bile önce, başka bir şey eksik var

Yazarlar sık ​​sık sorulur, nasıl yazabilirim? Bir kelime işlemci ile? bir elektrikli daktilo? tüyü? el yazısıyla? Ama temel soru, "yazdığınızda sizi çevreleyen bir alan, bu boş alan var mı?" Ilham - Bu alana, ilgi, dinleme bir form gibi, kelimeler, karakterler konuşacak bir deyişle, fikirler gelecektir

Bir yazar bu boşluk bulamazsa, daha sonra şiir ve hikayeleri ölü olabilir

Yazarların birbirleriyle konuşurken, ne tartışıp, bu hayali uzay, bu başka bir zaman yapmak için her zaman "Buldum mı? Hızlı tutarak musunuz?"

Şimdi görünüşte çok farklı bir sahne atlamak Biz, büyük şehirlerinden biri olan Londra'da Yeni bir yazar yoktur Biz alaycı bir bilgi almak, o iyi görünümlü mı? Bu karizmatik bir adam, ne olur? Yakışıklı? Biz şaka ama bu bir şaka değildir

Bulmak Bu yeni muhtemelen çok para göz önüne alındığında, alkışlanan Paparazzi kötü kulaklarını uğultu başlar Onlar, şölen haline getirdiği, övülen, dünya hakkında çırpılmış Tüm gördük Bize eskileri, gerçekten neler olup bittiğini hiçbir fikri kimin, bu acemi için üzgünüz

O, o mutluluk, gurur

Ama bir yıllık süre içinde o ne düşündüğünü soruyoruz - Ben bunları duydum: "Bu, başıma olabilirdi kötü bir şeydir," diyorlar

Bazı kadar kamuoyuna yeni yazarların tekrar yazılı, yazılı ya da onlar ne istediğini değil, anlamına geliyordu

Ve biz, eskileri, bu masum kulaklarına fısıldamak için istiyorum "Eğer hala alan var mı? Rüya ruh, kendi seslerini konuşmak kendi ve gerekli yerde, yalnız, Ah, tutunmak, gitmesine izin vermeyin"

Aklım Afrika'nın muhteşem anılarını canlandırmak ve istediğiniz zaman bakabilirsiniz Nasıl bu gün batımı, altın ve turuncu, mor ve akşam gökyüzünde yayılıyor Kalahari aromatik çalılar kelebekler ve kelebekler ve arılar hakkında? Veya, soluk çimenlik Zambesi hakkında darting Afrika'nın tüm kuşlar, koyu ve parlak su kıyısında oturuyor Evet, filler, zürafalar, aslanlar ve geri kalanı, bol olanlar vardı, ama nasıl geceleri gökyüzü, hala kirlenmemiş, siyah ve huzursuz yıldız dolu, harika

Diğer anıları da vardır Afrikalı genç bir adam, o onun olması umut duran, gözyaşları içinde, belki de on sekiz "kütüphane" Onun kütüphanesi kitap olduğunu görünce bir ziyaret Amerikan, bir sandık gönderdi Genç adam saygıyla, her biri dışarı alınmış ve plastik sarılı vardı "Ama," diyoruz, "bu kitapları mutlaka okunması gereken gönderildi?" "Hayır," diye yanıt, "kirli olsun, ve bir daha nerede olacak?"

Bu genç adam, bize öğretim kılavuzları olarak kullanmak üzere İngiltere'ye onu kitap göndermek istiyor

"Ben sadece dört yıl kıdemli okul," diyor, "ama onlar öğretmek öğretti"

Tahtaya bile hiçbir ders kitapları, bir tebeşir değil vardı bir okulda öğretmen nerede gördük O ilahi, toz içinde hareket eden taşlar ile kendi sınıfında 6-18 yaşındakilerin öğretti "İki kere iki " ve benzerleri Ben de güneş yendi ve toz swirled ise onu, bir sopa ile kir harfleri çizilmeye ABC öğretmek görülen ders kitapları, alıştırma kitapları, Bıros, eksik, belki de bir kız değil, daha yirmi daha gördük

Üçüncü Dünya'nın her yerinde, Afrika'da eğitim için büyük bir açlık tanık, ya da biz, dünya çocukları için bir eğitim almak için uzun ebeveynlerin yoksulluk onları alacak parçalar arama ne olursa olsun

Ben kötü kuraklığın bir zamanda, fakir bir bölge, bir Hint deposunda duran, Güney Afrika'da bir yerde kendinizi hayal etmek istiyorum Her tür için bir kap su, çoğunlukla insanlar, kadınlar bir çizgi vardır Bu mağaza kasabasında her öğleden sonra bir baslatilacaktir değerli su alır, ve buradaki insanların bekleyin

Hint tezgahın üzerine basılı ellerini topuklu duruyor ve o siyah bir kadın, bir wadge bir kitap yırtık varmış gibi görünüyor kağıt üzerinde bükme izliyor O Anna Karenin okuyor

O, yavaş okuma söylerken Zor bir kitap görünüyor Bu iki küçük çocuk bacaklarını tutarak ile genç bir kadın Hamile Beyaz olması gereken genç kadının başörtüsü, sarı toz, çünkü Hint, sıkıntılı Toz göğüsleri arasında ve kucağında yatıyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Doris Lessing Hayatı

Eski 10-21-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Doris Lessing Hayatı

Bu adam, çünkü insanlar, bütün susuz çizgiler sıkıntı O kendileri için yeterli su bulunmamış O toz bulutları ötesinde, orada ölüyor insanlar vardır bilir çünkü O kızgın Kuraklık nedeniyle, gerçekten oldukça kötü ağabeyi kale tutarak burada olmuştu, ama o bir mola gerekli söylemişti, şehre gitmişti

Bu adam meraklı O "Ne okuyorsun?", Genç kadının diyor

"Rusya hakkında," diyor kız

"Rusya nerede olduğunu biliyor musunuz?" Çok zor kendisi bilir

Genç kadının gözleri kırmızı toz olmasına rağmen, düz ona onurunun tam görünüyor, "sınıfında en iyisiydi Öğretmenim ben iyi olduğunu söyledi"

Genç kadının okuma devam eder O paragrafın sonuna kadar almak istiyor

Hint iki küçük çocuklara bakar ve bazı Fanta ulaşır, ancak anne, "Fanta onları thirstier yapar"

Hint o bunu yapmamalısınız bilir ama, o tezgahın arkasındaki yanına büyük bir plastik kap ulaşır ve çocuklar için su iki kupalar, o elleri dışarı döker Kız çocuklarını içme bakar, onun ağız, hareketli saatler Ona bir bardak su verir Ona onu içme bunu görmek için acıyor, o kadar acı susuz

Şimdi ona o doldurur kendi plastik su kabı, uzatıyor Genç kadın ve çocuklar, herhangi bir dökülme olmadığı yakından onu izlemek

O kitabı tekrar tekrar bükülme Diye yavaş yavaş okur Paragraf onu büyüleyen ve yine okur

"Varenka, onlarla meşgul çocuklar rengârenk ve iyi humouredly ile çevrilidir ve onun siyah saçlı, üzerinde beyaz başörtü ve gözle görülür diye bakılan bir adam, evlenme teklif olasılığı heyecan aynı anda çok cazip görünüyordu Koznyshev onun yan yürüdü ve ona hayran bakışları döküm tuttu ona baktığımızda, o onun hakkında bildiği tüm iyi o dudakları duymuş bütün keyifli şeyleri hatırlattı, ve daha fazla duygu olduğunu bilinçli oldu onu nadir bir şey, onun gençliğinde, uzun yıllar önce, daha önce bir kez, uzun hissettim ancak bir şey için artan adım adım onu ​​yakın olmanın sevinç ve son olarak o çok büyük bir huş dediği gibi, öyle bir noktaya ulaştı ince bir sap ve mantar kadar kıvrık ona sepeti içine üstüne, o onun gözlerinin içine baktı ve yüzünü doludur mutluluk ve korku ajitasyon flush belirterek, kendisini şaşkın ve sessizlik içinde ona dedi ki çok fazla bir gülümseme verdi "

Bu götürü baskı dergi bazı eski kopyaları, resimleri kızların bikini gazetelerin bazı sayfaları ile birlikte, tezgahın üzerine yatıyor

Bu kadın için Hint mağaza cenneti terk etme zamanı gelmiştir ve onu köye dört kilometre boyunca tekrar yola çıktık Dışarıda bekleyen kadın hatları, şikayet ve feryatlar Ama yine de Hint oyalanıyor Tutunmuş iki çocuk eve gidiyor, bu kız maliyetinin ne kadar olacağını bilir Ona bu yüzden ona büyülüyor nesir parçası verecekti, ama o gerçekten, onu büyük göbek bir kız bu kıymık gerçekten anlayabiliyorum inanamıyorum

Neden uzak bir Hint deposunda Bu sayaç Anna Karenin bir üçüncü belki de? Bu gibidir

Çeşitli okyanuslar ve denizler çapraz yolculuğuna çıkmadan önce olduğu gibi belirli bir yüksek yetkili, Birleşmiş Milletler, bir kitapçı, bu romanın bir kopyasını aldım Düzlem üzerinde, onun business class koltuk yerleşmiş, o kitabı üç bölüme yırttı Bunu olduğu gibi yoldaşı yolcular etrafına baktı, o görecekti bilerek şok, merak görünüyor, ama bazı eğlence Yerleşmiş oldu, emniyet kemerini sıkı, o kişiye, duyabiliyordu yüksek sesle dedi ki, "Ben uzun bir yolculuğa sonra ben her zaman bunu bazı ağır harika bir kitap tutmak zorunda istemiyorum" Romanın gerçek, uzun bir kitap, bir karton kapaklı, ama Bu adam iyi insanlar diye konuştu dinleme için kullanılır "Ben her zaman bunu, seyahat etmek," diye sır "Tüm bu gün seyahat yeterince zor" Ve en kısa sürede insanların yerleşmek gibi, o Anna Karenin onun parçası açtı ve okudu Insanlar onun yolunu bakıldığında, merakla ya da değil, onları sır "Hayır, gerçekten seyahat etmenin tek yolu" O, roman biliyordu, sevdim, ve bu orijinal okuma modu, sonra ne olduğunu iyi bilinen kitabı baharat ekleyin

O kitabın bir bölümünün sonuna ulaştığında, o hava hostesi olarak adlandırılan ve daha ucuz koltuklarda seyahat, onun sekreteri bölümleri geri gönderdi Uçağın arka kısmında sakat ama okunabilir neden çok ilgi, kınama, kesinlikle merak, her zaman büyük Rus romanının bir bölüm geldi, Toplamda, Anna Karenin okuma akıllı yolu bir izlenim yapar, ve büyük olasılıkla hiç kimse orada unutmak olur

Bu arada, Hint mağaza, genç kadının eteğine tutunarak onu küçük çocuklara karşı düzenliyor O modern bir kadın, ama onlar üzerinde o ağır yün etek, kendi halkının geleneksel elbise parçası koydu beri bir kot giyer, onun çocukların kolaylıkla kalın kıvrımlar tutunmaya

O onu sevdim biliyordu ve onun için üzüldüm Hint, minnettar bir göz gönderir ve o üfleme bulutların içine adım

Çocukların geçmişte ağlama ve boğazlarını toz dolu

Bu zordu, evet, bu ayakları altında yumuşak bir aldatıcı höyük yatıyordu toz ile bu adım, ayak, bir biri ardına, çok zordu Sert, ama o sıkıntı için kullanılan, o değil miydi? Zihni okuma hikayesi Diye düşünüyordu, O onu beyaz başörtüsü, tıpkı benim gibi, o da çocuklarına bakıyor Ben onu, o Rus kız olabilir Ve adam var, onu seviyor ve ona evlenme soracaktır O daha bir paragraf daha bitmiş değil Evet, o düşünüyor, benim için bir adam gelir ve tüm bu take me, take me ve çocuklar, evet, o beni seviyor ve bana bakmak olacaktır

Diye adım Su omuzları üzerine ağır Kız gider Çocuklar hakkında slopping su duyabiliyorum Susuyor yarım yapabilirsiniz aşağı ayarlar

Onun çocukları inleme ve dokunaklı Eve alıncaya kadar o açabilirsiniz yolu yoktur inç tozları üflemek, çünkü O, onu açamıyorum düşünüyor

"Bekle," dedi, "bekleyin" Çocuklarını anlatıyor

Kendini toparlayıp gitmek

O düşünüyor Benim öğretmen süpermarket daha büyük bir kütüphane, büyük bir bina olduğunu söyledi ve kitap doludur O toz yüzünü esen üzerinde hareket eden genç kadın gülümseyerek Ben akıllı, diye düşünüyor Öğretmen, ben akıllı değilim Okulda zeki o olduğunu söyledi Çocuklarım benim gibi akıllı olacak Kütüphane, kitap dolu yer alacak ve okula gidecek ve onlar öğretmen olacak benim öğretmenim bana bir öğretmen olabilir Benim çocuklarım burada çok para kazanma, yaşayacak Onlar büyük bir kütüphane yakınında yaşayan ve iyi bir yaşamın keyfine varacaksınız

Rus romanı bu parça hiç Hint deposunda buna karşı sona erdi nasıl isteyebilir?

Bu güzel bir hikaye olur Belki de birisi onu anlatacağım

Ona çocuklar ev kez vermek ve kendini küçük bir içecektir su düşünceler dik tutulan o zavallı kız, gider O Afrikalı bir kuraklık korkunç tozlar, gider

Biz, bizim tehdit dünya yorgun bir yeri vardır Biz ironi ve hatta sinizm için iyidir Bazı kelime ve çok az fikir, böylece haline gelmiş yıpranmış Ama biz etkinliklerini kaybetmiş bazı kelimeler geri isteyebilirsiniz

Biz, Mısırlılar, Yunanlılar, Romalılar geri gidiyor, bir hazine-edebiyat evi var Bunun üzerine gelip şanslı kişi tarafından tekrar tekrar keşfedilmeyi, orada bütün bu zenginliği edebiyat Bir hazine Yoktu varsayalım Ne kadar yoksul ve ne kadar boş olurdu

Biz kendi dil, şiir, geçmişlerini bir miras ve bugüne kadar tükenecek değildir Her zaman vardır

Biz eski öykü anlatanlar, isimleri bildiğimiz bazı öyküleri, masalları bir vasiyet var, ama bazıları değil Öykü anlatanlar, orman içinde büyük bir yangın yanıklar bir takas ve eski şamanlar dans şarkı, sırt ve geri dönün ve hikayeler bizim mirasımız, ateş, büyü, ruh dünyasında başladı Ve o tuttu, bugün

Herhangi bir modern hikayeci sorun ve onlar bizim bize şekilli ve büyük rüzgarlar, ateş ile dokundu zaman ilham aramak için ne gibi, her zaman bir an, ve bu yarışın başlangıcında ve geri geri gider diyecek dünya

Hikayeci, bize her biri içinde derin Hikaye yapımcısı bizimle her zaman açıktır Bize dünyamızı bize Imagine That dehşetini, savaş tarafından perişan varsayalım Bizim şehirler aracılığıyla sel yıkama varsayalım, denizler yükseliyor Ancak hikâyeci, o bize şekil hayal için, orada bize tutmak, bize-oluşturmak iyi ve kötü Bu, bize yeniden hikayeler, parçalanmış, zarar bile yok edilir Elimizden geleni bizi temsil eden Anka kuşu, en yaratıcı, hikayeci, rüya yapımcısı, efsane yapımcısı,

Biz o daha iyi olduğunu, çocukları için bir eğitim hayal, toz yoluyla trudging O zavallı kız, sizce biz, bizim dolapları, giysi tam bizim fazlalık boğucu, yiyecek dolu dolması?

Ben o kız olduğunu düşünüyorum, ve kitap ve üç gün boyunca bir şey yememişti bir eğitim hakkında konuşuyorduk kadın, henüz bize tanımlayabilir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com