Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biyografisi, müjde

Müjde Ar Biyografisi

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Müjde Ar Biyografisi

Müjde Ar Biyografisi

1954 yılında İstanbul’da doğdu Bir süre tiyatro oyunculuğu ve mankenlik yaptı İlk kez TV için çekilen Aşk-ı Memnu adlı dizide oynadı (1974) Ve

Babacan adlı filmle de sinemaya geçti (1975) Daha sonraları özellikle de kadın sorunlarını işleyen filmlerde oynayarak dikkati çekti

Önemli filmleri: Ah Güzel İstanbul (Ömer Kavur), Adı Vasfiye (Atıf Yılmaz), Asılacak Kadın (Başar Sabuncu), Aaahh Belinda (Atıf Yılmaz), Afife Jale (Şahin Kaygun)

* Tiyatrocu ve söz yazarı Aysel Gürel ile Tercüman Gazetesi muhabirlerinden Vedat Akın'ın kızı Annesiyle babası bebekliklerinde ayrılırlar

* Şarkıcı Mehtap Ar'ın ablası

Mehtap Ar'ın Söz adlı bir çocuğu var Çocuğun babası Ankaralı Uğur (???) isimli bir işadamı

* Müjde Ar ilk evliliğini sinema oyuncusu Samim Değer'le yaptı Sonra yönetmen Ertem Eğilmez'le birlikte yaşadı Ertem Eğilmez ölünce boşlukta kalır:

"Ama ben inanılmaz bir şekilde erkeksizlik çekiyorum Elim erkek eline değmemecesine Sizin anlayacağınız, bir yıl boyunca tam anlamıyla abaza kaldım Ve insanların bir gecelik maceradan bile nasıl korktuklarını gördüm Müthiş bir şey! Sonunda Allah, Sezen'den razı olsun ki bana Atilla'yı tanıştırdı"

* Atilla Özdemiroğlu ile uzun süreli birliktelikleri de 1995 yılında bozuldu

* Atilla Özdemiroğlu, sinema oyuncusu Yaprak Özdemiroğlu'nun babası, Kamuran Akkor ve Lale Mansur'un eski kocası bestecidir

* Müjde Ar'ın babası Vedat Akın'ın gayr-ı meşru bir çocuğu var

* Aysel Gürel ayak takımı tiyatroculuğundan sonra ahir ömründe söz yazarlığında zirveye ulaşmıştır

* Müjde Ar CHP'li Ercan Karakaş ile birliktelik yaşıyor

Müjde Ar Biyografisi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com