Prof. Dr. Sinsi
|
Louis J. İgnarro Hayatı
Louis J Ignarro
Hayatımın ilk yirmi hem ailem aileleri İtalya'dan göç sonra 1920'lerde yerleşmiş olan New York, harcandı
Napoli Babam bir gemi üreticisi olmuştu ama o Sicilya'dan geldiğinde annem hala genç bir çocuktu Brooklyn, New York, 1930'larda ilk kez bir araya geldi, evlendiler ve daha sonra yakındaki bir kıyı kenti Long Beach taşındı Ben Brooklyn 31 Mayıs 1941 tarihinde doğan ve benim kardeşim, Angelo, 10 Ocak 1944 tarihinde izledi Babam, annem evde iki oğlu getirmek için seçilmiş ise, bir marangoz olarak çalıştı
Long Beach, New York Long Island güney kıyısında yer alan yaklaşık 25 km doğusunda güzel bir şehir oldu Atlantik Okyanusu boyunca plaj yürüme mesafesi içinde güzel bir ev vardı Ben hala sahilde yürüyüş ve yaz aylarında neredeyse her gün yüzmeye gidiyor çağırabilirsiniz En büyük sevinç her sabah gelen gelgit ıslatılmış damlayan kum kullanarak dev kumdan kaleler inşa edildi Tüm arkadaşlarıma inandı ve bir mimar veya mühendis olmak kadar büyüyebilir öngörüsünde bulundu Bu görüş, genç bir çocuk gibi bir şey bulmak ve yeniden bir araya koymak sökmeye bile benim şevk ile takviye edilmiştir Aslında tekrar çalışması için nesne alabilir olduğunu keşfetme sevinç oldukça tatmin edici ve tatmin ediciydi Ama ben 8 yaşında iken benim en büyük sevinç geldi Benim için sürpriz ve keyif için, anne ve babası sonunda bir kimya seti var benim acımasız isteğine olumlu yanıt verdi ve bana bir tane aldım Ben her deneyde, her adımı canlı takip eden ve her birinin başarı çok sevinçliydi olma çağırabilirsiniz Bu sahilde kumdan kaleler inşa etmek çok daha eğlenceli oldu
Benim soru sorma, kimya daha uygulanabilir yönlerini incelemek amacıyla bir kütüphane beni sürdü Düzinelerce ek deneyler ve birçok büyük kimya setleri geçiyor tamamladıktan kısa bir süre sonra, ben ne ben gerçekten başarmak istedim bir bomba inşa etmek ve bir roket göndermek için olduğunu fark etti
Deney yaklaşık bir yıl sonra, nihayet komşulardan çok dehşete reaksiyonların pahasına da olsa, bu hedefler elde etti
Kimya ilgim Orta Sınıf Okulu ve Bana kimya ve eczacılık eğitimi için New York Columbia Üniversitesi uygulamak için neden Long Beach High School, güçlü kaldı Columbia Üniversitesi'nde birinci sınıf kabul edildiğini öğrendiğimde özellikle memnun etti Long Beach bölgesindeki ailem ve arkadaşlarım terk etmek istemiyordu, çünkü ev ulaşım mesafesinde olan bir üniversiteye devam etmek istedim Benim lise yıllarında büyük bir ilgi top ve yarış otomobilleri çalmak gelişen ve ben en azından henüz sona gelmek istemiyordu Benim en sevdiğim spor, bire bir stickball, "kabarık" lastik top rakip sürahi tarafından atılan bir "grev bölgesi" çizilmiş olduğu bir tuğla veya çimento duvara karşı spor New York spor, oldu Meyilli hızlı eğimli topa vurmak için uygun bir süpürge veya paspas rahatlıkla müstakil bir sopa kullanır Stickball oynamaya ne zaman bina ve Batı Hampton Sürükle Raceway araba yarış oldu Eşyaları parçalara ayırıp sonra tekrar bir araya koyarak uzak olsun asla tahmin ediyorum Aslında, ben kimya veya çalışma Long Island benim kendi drag racing dükkanı açmak gerekip gerekmediğini düşünme, çok uzun saatler geçirdi Eh, kimya oldu Kötü öğretti, gerçekten benim dikkatimi çekti rağmen, kimya dersleri onlarca ama farmakoloji ile ilgili bir kursa sürmüştür Ben de dersin gerekliliklerini ötesinde konuyu inceledi ve sıklıkta olarak farmakoloji laboratuarlar etrafında asmak için çalıştı Bunun sonucunda, 1962 yılında Columbia Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra farmakoloji okul mezunu benim uygulama oldu
Ben o zaman milletin farmakoloji en iyi bölümlerinden biri olarak kabul edildi Minneapolis, Minnesota Üniversitesi, farmakoloji programa kabul edilecek sevindi Aslında, ben ilk uygulandığında bölümünde bulunan Madison Wisconsin Üniversitesi, başvuruda bulunmuştur Ama tek bir nedenle veya başka, tüm departman Madison olarak kabul edildiğini hemen sonra Madison Minneapolis taşındı A biraz karışık, farmakoloji çalışmasında, 1962 yılı Eylül ayında Minneapolis bildirdi İlk başta ailem, arkadaşlarım, stickball, yarış arabaları ve arkasında plaja bıraktığı çünkü, her şey benim için zordu 30 mil rüzgarları ile -40 ° F benim ilk kış sezonunda yaşadığı ve sonra işleri daha da kötüleşti Ama benim ilk kış hayatta ve üst Ortabatı ve "Big Ten" kolej futbol oyunları zevk için gitti
Okuldan mezun çalışmaları, neden ve nasıl kalp sempatik sinir sistemi nöronlar innerve ve üretmek ve norepinefrin salınımını daha iyi bir anlayış geliştirme içeriyordu Farmakoloji alanında doktora derecesi için araştırma gereksinimlerini karşılamak için bana ayrılan zaman dilimi içinde mümkün olan her bit bilgi çözmeye kararlı olan laboratuar, hayatımın en yoğun yıllarında üç geçirdi Benim araştırma, farmakoloji, fizyoloji, biyokimya ve anatomi gibi diğer birçok farklı disiplinlerde büyük bir bilginin yanı sıra, ihtiyaç duyduğu en farklı oldu Benim büyük, tabii ki, farmakoloji ve kardiyovasküler fizyoloji Ben küçük olarak seçilmiş Ama bu yeterli değildi, bu yüzden, biyokimya ve anatomi birkaç ek dersleri aldı Aldığım en zorlu ders enzimoloji, geçen yıl Nobel Kimya Ödülü'ne layık görüldü Paul Boyer, (1997) tarafından öğretilen idi Ben bu dersi alan bu yana benim araştırma enzimoloji kullanarak durmadı Benim araştırma, benim komite için kabul edilebilir olduğu ortaya çıktı Minnesota Üniversitesi Farmakoloji Anabilim Dalı Başkanı merhum Frederick E Shideman, MD, PhD, başkanlık O benim tez araştırma dört ayrı el yazması yazmak ve biz onları Farmakoloji ve Deneysel Tedavi Journal sunmalıdır gerektiğine karar verdi Derginin editörleri, her dört bildiri kabul etti ve derginin bir sayısında, asla dergisi tarafından ya da bana ya da tekrarlanan bir feat back-to-back onları yayınlamış
Minneapolis sonra, Ulusal Sağlık Enstitüsü, Ulusal Kalp, Akciğer ve Kan Enstitüsü Kimya Farmakoloji Laboratuvar doktora sonrası konumunu kabul etti Benim akıl hocası Elwood Titus kolaylığı en büyük kimya ve farmakoloji karıştırmak için parlak bir bilim adamı oldu
Ben iki yıl kadar ondan öğrenmeye çalıştım
Belki de ben çok sert biraz denedim Örneğin, beta-adrenerjik reseptörlerinin kimya çalışmak için bana sordu ve ben iki yıl içinde, izole karakterize ve beta değil, aynı zamanda alfa adrenerjik reseptörlerinin sadece kimyasal yapısı aydınlatmak olduğuna karar verdi Benim ilk denemede arka arkaya dört seçkin bir dergide makale yayınladı, ben benim araştırma kariyerine bir esinti olacağını düşündüm
N I H
Bu durumda olacak olmadığını kanıtladı ve bu değildi İşim sadece bir yayın sonuçlandı, ancak hayal kırıklığı acı beni çabuk olgun neden oldu
N I H atmosferi
öğrenim bilim son derece elverişli olduğunu ve genel olarak çalışma ve araştırma Bernard Brodie, Jim Gillette, Julius Axelrod ve diğer seçkin bilim adamları ile görüşmek için fırsat vardı
Benim araştırma eğitimden sonra ilk gerçek iş ilaç sanayi oldu
Geigy İlaç, biyokimyasal ve antiinflamatuar program başlığı sorumluluk da dahil olmak üzere cazip bir paket ile 1968 yılında beni işe aldı Bu benim için tamamen yeni bir araştırma konusu olsa da, çünkü aniden benim olurdu muazzam sorumluluk konumunu kabul etti Bu çalışma oldukça çabaları yeni bir nonsteroidal antiinflamatuvar ilaç (diklofenak) geliştirme ve pazarlama için neden daha büyük bir grubun bir parçası haline geldiğini tatmin ediciydi Geigy benim kariyeri boyunca yaklaşık yarım, kızım, Heather doğdu Ben eşim, yakındaki bir kar fırtınanın ortasında hastaneye koşmak zorunda kaldı çünkü o gün (10 Ocak 1970) canlı bir şekilde hatırlıyorum Ancak her şey ortaya çıktı ve kendimi, benim kendi araştırma dışında başka bir şey zaman büyük bir adıyorum bulundu Heather doğum ile on the Hudson Irvington çok daha büyük bir birim Hartsdale küçük bir daire için bir hamle geldi Bu bir çocuk yetiştirmek olan güzel bir mahalle idi
|