Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
110, grubu, grup, kimdir, müzik

Grup 110 Müzik Grubu Grup 110 Kimdir

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Grup 110 Müzik Grubu Grup 110 Kimdir

Grup 110 kimdir

Grup 110 / Müzik Grubu

Candan Tezel / Solist & bilgisayar

12 Şubat 1979 doğumlu Karadeniz Ereğli TED Kolej`i mezunu, halen Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği öğrencisi Yaklaşık 11 senedir müzikle uğraşıyor

Ozan Yılmaz / Klavye & bilgisayar

07 Temmuz 1979 Ankara doğumlu Babası Zeki Yılmaz`ın (saksafon sanatçısı) desteği ile müzikte kendini geliştirdi Eğitimine İstanbul Üniversitesi Fizik bölümünde devam etmektedir 1997 yılından beri birçok müzik grubunda klavye çalmaktadır

Nedim Ruacan / Davul

21 Aralık 1979 Brooklyn doğumlu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuar`ında iki sene keman, yedi sene vurmalı sazlar öğrenimi gördü Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü`nü bitirdi Bir sene Berklee College of Music okuluna devam etti Babası Neşet Ruacan ile çalışmaya devam ediyor

Mehmet Esemen / Gitar

29 Eylül 1979 İstanbul doğumlu Müziğe 12 yaşında gitar çalarak başladı 1996 yılından itibaren profesyonel olarak stüdyo ve sahne çalışmalarında bulundu 1997 yılında girdiği Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü`nde Neşet Ruacan, Kamil Özler gibi isimlerle çalıştı 2002 yılında kurulan Funktion ile birçok yerde konserler verdi

Serkan Aktaş / Bas gitar

16 Ocak 1981 İstanbul doğumlu Halen İstanbul Üniversitesi Yunan Dili Edebiyatı Bölümü`nde eğitimini sürdürmektedir

Şuana kadar gösterilmekte olan 3 klipleri bulunmaktadır İlk klipleri “Bitti mi” şarkısına daha sonrasında “Özledim Seni” ve son olarakta “Tuzak” şarkısına çekilmiştir

Şarkıları

Bitti Mi

F – 2

Özledim Seni

Gitme

Çünkü

Hep Beni Sevsen

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com