10-21-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Martin L. Perl Hayatı
Martin L Perl
İyi Okullar, Kitaplar, Mekaniği Bir Aşk ve Sen Yaşayan kazanın olmalı
1900 Hakkında ailem sonra Rusya'nın Polonya alanı ne çocuk olarak Amerika Birleşik Devletleri'ne geldi Yahudiler olarak, aileleri yoksulluk ve antisemitizm kaçmak için Rusya'dan ayrıldı Ailem fakir bölgelerde, New York, Manhattan ve Brooklyn Brownsville ilçesinde annem Fay Rosenthal East Side bölgesinde babam Oscar Perl büyüdü Baskı ve kırtasiye uğraşan bir şirketin bir katibi ve sonra satıcı olarak çalışmaya giden babam ve annem yün tüccar bir firma, bir sekreter ve sonra muhasebeci olarak çalışan Onların eğitimleri yüksek okulu ile sona erdi
Annem ve babam, orta sınıfa hareket tespit edildi Zaman ablam, Lila, Perl, ve ben, babam 1920 Müttefik Baskı adında bir baskı ve reklam şirketi kurmuş doğmuştur Uzun yıllar boyunca, Müttefik Baskı tehlikeli bir işti Ben akşam yemeği masada gelecek Cuma bordro toplantı sorun hakkında konuşmaları hatırlıyorum Ancak, orta sınıfa Müttefik Baskı dördümüz getirdi ve 1930 Depresyon ile orta sınıf bizi tuttu Biz Brooklyn, fanciest mahallelerde ilçesindeki mahallelerde yaşayan, ama oldukça iyi mahalleler, ve bu yüzden oldukça iyi okullarına gitti
Bu okullar ve ailemin tavrı bu okullara yönelik deneysel bir bilim adamının çalışmaları için beni hazırlanmasında önemli Okula gitmek ve iyi markaları için çalışan, gerçekten çok iyi işaretleri için çalışan, ciddi bir iş oldu Annem ve babam, çok sayıda göçmenin olduğu gibi okul öğretmenleri yüksek varlıklar olarak görüyorlardı
|
|
|