Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biyografisi, gökbakar, kimdir, kısaca, şahan

Şahan Gökbakar Kimdir Kısaca Biyografisi

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şahan Gökbakar Kimdir Kısaca Biyografisi

Şahan Gökbakar kimdir

Şahan Gökbakar / Oyuncu

22 Ekim 1980

Şahan Gökbakar (d 22 Ekim 1980, İzmir), Türk komedyen,

Şahan Gökbakar, okul hayatına Ankarada başladı ve ilk, orta, lise öğrenimini ODTÜ Kolejinde tamamladı ODTÜ Kolejinden 1997-1998 eğitim döneminde Sosyal Bilimler Bölümünü bitirdi 1998 yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümüne 350 kişi arasında ilk dörde girerek başladı ve bu bölümden 2002 yılında mezun oldu

Babası 8 yaşındayken trafik kazasında hayatını kaybetmiştir Mezuniyetinden sonra İstanbula yerleşen Gökbakar, bir süre çeşitli reklam seçmelerine katılarak şansını denedi Sonrasında “Zıbın” isminde bir program hazırladı ve bu program 2003ü 2004e bağlayan yılbaşı gecesi TV 8de yayınlandı Ayrıca TRT 1de Pazar günleri canlı yayınlanan “7 Gün” programında beş hafta boyunca sunuculuk yaptı Ardından daha önce Kamil Gülerin sunduğu Zoka isimli gizli kamera yarışma programının sunuculuğunu ve oyunculuğunu yapmaya başladı ve 13 bölüm devam ettirdi Bir çok kişi de Şahan Gökbakarı Zoka ile tanıdı

Zokadan sonra yine TV 8de Alper Mestçi ile beraber “Dikkat Şahan Çıkabilir” isminde bir antimedya-skeç şov hazırladı ve bir sezonu 15 bölüm ile geride bıraktı Özellikle yaptığı Recep İvedik (hayali karakter) ve Küçük Oskar tiplemeleriyle milyonların sevgisini kazanmıştır Kariyerin NTVde yayınlanan Kime Diyorum Ben adlı reality show programını hazırlamıştır22022008 tarihinde vizyona giren ve Dikkat Şahan Çıkabilir programındaki tiplemelerden biri olan Recep İvedik filmi büyük beğeni toplamış ve Türk sinema tarihinde en fazla izlenen filmlerden biri olmuştur Şahan Gökbakar genç yaşına rağmen önemli yol katetmiştir Ayrıca Kanal 1de 4 bölüm olarak rol aldığı Kolay Gelsin adlı doğaçlama sit-com vardırayrıca fanatik bir galatasaray taraftarıdır

Sinema Filmleri

Recep İvedik

Gen

Skeçlerinden bazıları:

Haber Kuşağı (Metin Tok)

Kim 500 Bin İstemez ki?

Dişi Yakarış

Anne Ben Manyak Oldum

Danyal Gergin İle İşin Aslı

Acur Arazi

Adeta Gerçek

İşin Aslı

Tehlike Çanı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com