Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
binnig, gerd, hayatı

Gerd Binnig Hayatı

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gerd Binnig Hayatı

Gerd Binnig

Ben 720 W Almanya, Frankfurt, doğdu, '47 iki oğlu ilk olarak Benim çocukluğum çok İkinci Dünya Savaşı, sadece sona ermişti etkilenmiştir Biz çocuklar, yıkılan binaların kalıntıları arasından oynarken çok eğlendim, ama doğal olarak, sadece binalar yıkılmıştı çok daha fazla olduğunu fark için çok genç

31 yaşına kadar, kısmen Frankfurt'ta ve kısmen Offenbach, yakındaki bir şehir yaşadı Ben iki şehirde de okula ve fizik okumaya başladı Frankfurt oldu Zaten 10 yaş ile ilgili bir çocuk gibi, ben, aslında o yer ne farkında olmadan bir fizikçi olmaya karar vermişti Fizik okurken, ben gerçekten doğru bir seçim olup olmadığını merak etmeye başladım Özellikle teorik fizik, teknik, böylece nispeten unphilosophical ve hayal gücünden yoksun görünüyordu O yıllarda, ben, arkadaşları ile bir beat-band ziyade fizik müzik çalma daha yoğun Annem çok hayatın erken döneminde klasik müzik vardı, ve ben bu benim sonraki gelişiminde önemli bir rol oynadı inanıyorum Ne yazık ki, sadece 15 yaşında, oldukça geç bir keman çalmaya başladı, ama iyice okulumuz orkestranın bir üyesi olmanın keyif aldım Kardeşim sonunda gerçekten bu tür müziği severdi kadar, onun sürekli, Beatles sesleri ve Rolling Stones ile beni çeker yenmek için klasiklerinden geçiş için sorumlu olduğunu ve hatta şarkıların beste ve çeşitli beat-bantlarında oynamaya başladı Bu şekilde, takım çalışması, yaratıcı olmak için ne kadar eğlenceli olabilir ve ne kadar zor bir hedef kitleye tepki ne kadar değişken olabilir ben ilk kez öğrendim

Fizik eğitimi bazı rehberlik Dr E Hoenig altında, grup Dr W Martienssen diploma çalışması başladı önem kazanmıştır Ben aslında fizik yaparken sadece öğrenme daha çok daha keyifli olduğunu fark etti Belki de bunu yaparken en azından bildiğim kadarıyla endişe duyuyorum, öğrenme yoludur

Ben her zaman bir sorun bilimsel bağlamda özünü kavramak ve devlet yeteneğini özellikle, Prof Martienssen büyük bir hayranı olmuştur Dr Hoenig deneme beni tanıttı ve onu önceki tüm yıl boyunca kaçırmıştı yetişmeye çalışırken çok aptal sorular sorulduğunda büyük bir sabır gösterdi

1969 yılında, Lore Wagler karım oldu Biz oldukça uzun bir süre için eğitim olmuştu hem Lore şimdi bir psikolog ancak yakın zamanda çocuk sahibi olmayı karar verdiniz: 1984 İsviçre doğumlu bir kızı ve 1986 yılında California doğumlu bir oğlu Bu mutlak vurgulayın ve bütün hayatım boyunca en çok harika bir deneyim oldu Ancak, babalığı, kurban olmadan değildir Şu an için, hemen hemen tüm müzik gibi hobileri, (şan, gitar ve keman çalma) ve spor (futbol, ​​tenis, kayak, yelken ve golf oynamaktan) arka koltuk almak zorunda

Benim özel psikoterapist - IBM Zürih Araştırma Laboratuvarı tarafından yapılan bir teklifi kabul etmek bir fizik gruba katılmak için beni ikna Lore 1978 yılında oldu Heinrich Rohrer ile bir araya geldi burada olduğu gibi bu son derece önemli bir karar olduğu ortaya çıktı Onun yolu, onun insanlık ve mizah duygusu ile birlikte inceleyen fizik, fizik benim biraz kayıp merak tamamen restore Ruschlikon, ve genel olarak IBM Araştırma yaş, sadece bir değil, STM, kalkınma değil, aynı zamanda, çünkü, orada çalışan insanlara ve sorumlu olanlar tarafından oluşturulan uyarıcı ve hoş bir atmosfer, çok heyecan verici olmuştur Heinrich Rohrer, Christoph Gerber ve Edmund Weibel oluşan bir ekip ile birlikte çalışmak olağanüstü keyifli bir deneyim oldu ve bunun için sonsuza kadar minnettar olacaktır Bu işimizi çok uzaklarda tanındı da son derece sevindirici bir gelişmedir Biz ilk olarak Alman Fizik Ödülü, Otto Klung Ödülü, Hewlett Packard Ödülü, Kral Faysal Ödülü, ve şu anda mükemmel bir taç, Nobel Fizik Ödülü verildi Eserinde, belli bir anlam aşmıştır kez Life kesinlikle bir bilim adamı için daha kolay hale gelmez Ama ödüller bazı komplikasyonlar eklemek yaparken, aynı zamanda onların tazminatlar var itiraf etmeliyim!

(1991 yılında eklendi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com