Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biyografisi, bullock, kimdir, kısaca, sandra

Sandra Bullock Kimdir Kısaca Biyografisi

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sandra Bullock Kimdir Kısaca Biyografisi

Sandra Bullock kimdir

Sandra Bullock / Oyuncu

26 Temmuz 1964

Sandra Bullock Amerikalı sinema oyuncusudur Annesi Alman opera sanatçısı Helga , babası ise ses eğitmeni John Bullock’ tur Annesi 2000 yılında kanserden ölmüştür Katıldığı bir talk-show programında Sandra annesinin katı kuralları olan bir anne olduğundan, 18 yaşına kadar dışarıya erkek arkadaşla çıkmasının yasak olduğundan bahsetmiştir

Sandra, lisede ponpon kızlardan biriyken arkadaşları ona “sınıf paylaçosu” lakabını takmışlardı, ona “büyük ihtimalle gününüzü aydınlatacak kız” diyorlardı

Sandra, üniversitede drama eğitimi almıştır fakat eğitimi oyunculuk kariyeri için yarım kalmıştır

“Monster Garage” programını yapan Jesse James ile 16 Temmuz 2005′te evlenmiştir Sandra, vatfiz oğlunu, Noel hediyesi olarak Jesse ile tanışmaya götürdüğünde tanıştığını belirtiyorAyrıca Jesse’i ruh ikizi olarak tanımlıyor

Daha önce aktör Tate Donovan ile nişanlamıştır Aktör Matthew McConaughey ile birkaç kez ayrılıp birleşerek magazin sayfalarına konu olmuştur

Hız Tuzağı, Miss Congeniality, 28 gün, Adım adım Cinayet, Göl evi ve Sıradışı gibi önemli yapıtlara imza atmıştır

Hız Tuzağı ve Göl evi filmlerindeki partneri Keanu Reeves ile çok iyi iki dost olduklarını belirtiyor Sandra Bullock iletişimlerinin filmdeki gibi mektuplarla gerçekleştiğinin altını çiziyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com