Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kimdir, onur, saylak

Onur Saylak Kimdir

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Onur Saylak Kimdir

onur saylak kimdir

onur saylak kim

onur saylak biyografisi

onur saylak hayatı

Adı Soyadı : Onur SAYLAK

Doğum Tarihi : 12 - 9 - 1977

Doğum Yeri : Ankara

Eğitim : Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fizik Bölümü’nde eğitim gördü Üniversiteden ayrılarak şansını tamamen farklı bir alan olan Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nde denedi Bu arada üniversitenin tiyatro kulübüne katılarak oyunculuğa başladı (İletişim Fakültesi Tiyatro Topluluğu) Amatör tiyatro oyunlarında yer aldı Bundan sonra hayatının geri kalanını aktör olarak sürdürmeye karar verdi ve Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nü kazandı Hemen kabul gördü ve kendini tamamen oyunculuğa odakladı Bilkent Üniversitesi’nde eğitim gördüğü süre boyunca Ankara Devlet Tiyatrolarında Getto ve Üç Kuruşluk Opera oyunlarında, ve Bilkent Tiyatrosunda Nazım Hikmet’in Her Şeye Rağmen adlı oyunu da dahil birkaç tiyatro oyununda yer aldı

Ödüller:

En iyi erkek oyuncu / Yeşilçam Ödülleri (2009) / Sonbahar (2007) - Yusuf

En iyi erkek oyuncu / SİYAD Ödülleri (2009) / Sonbahar - Yusuf

Oynadığı Diziler :

Nefes

Asi

Kod Adı Kaos

Hisarbuselik

Kod Adı

Ne Seninle Ne Sensiz

Aşk Buraya Uğramıyor

Yabancı Damat

Bizim Evin Halleri

Oynadığı Filmler :

Ölü Yaprak Vuruşu

Denizden Gelen

Güz Sancısı

Sonbahar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com