Onur Saylak Kimdir |
10-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Onur Saylak Kimdironur saylak kimdir onur saylak kim onur saylak biyografisi onur saylak hayatı Adı Soyadı : Onur SAYLAK Doğum Tarihi : 12 - 9 - 1977 Doğum Yeri : Ankara Eğitim : Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fizik Bölümü’nde eğitim gördü Üniversiteden ayrılarak şansını tamamen farklı bir alan olan Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nde denedi Bu arada üniversitenin tiyatro kulübüne katılarak oyunculuğa başladı (İletişim Fakültesi Tiyatro Topluluğu) Amatör tiyatro oyunlarında yer aldı Bundan sonra hayatının geri kalanını aktör olarak sürdürmeye karar verdi ve Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nü kazandı Hemen kabul gördü ve kendini tamamen oyunculuğa odakladı Bilkent Üniversitesi’nde eğitim gördüğü süre boyunca Ankara Devlet Tiyatrolarında Getto ve Üç Kuruşluk Opera oyunlarında, ve Bilkent Tiyatrosunda Nazım Hikmet’in Her Şeye Rağmen adlı oyunu da dahil birkaç tiyatro oyununda yer aldı Ödüller: En iyi erkek oyuncu / Yeşilçam Ödülleri (2009) / Sonbahar (2007) - Yusuf En iyi erkek oyuncu / SİYAD Ödülleri (2009) / Sonbahar - Yusuf Oynadığı Diziler : Nefes Asi Kod Adı Kaos Hisarbuselik Kod Adı Ne Seninle Ne Sensiz Aşk Buraya Uğramıyor Yabancı Damat Bizim Evin Halleri Oynadığı Filmler : Ölü Yaprak Vuruşu Denizden Gelen Güz Sancısı Sonbahar |
|