Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kimdir, mccay, winsor

Winsor Mccay Kimdir

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Winsor Mccay Kimdir

Winsor McCay Kimdir

1cizgi film dunyasina adim atmadan once zaten iyi bir cizgi roman cizeri olan mccay, gercek anlamda ilk ciddi karakterlerden sayilan "litte nemo" nun yaraticisidir, cizdigi filmleri, 1-2 dakikalik gercek kamera cekimlerinden olusan, kendisinin ve diger cizer arkadaslarinin rol aldigi ufak film introlarindan baslar, zira ucuncu cizdigi karakter olan gertie the dinasour'un basinda once kamuoyuna bu karakteri tanittigi kisa bir film mevcuttur

2filmlerinde kendisi ve arkada$larinin gosterildigi karelerde ozellikle cali$ma esnasinda yigilan dev kagit bloklarinin yardimcisi tarafindan devrilip kari$tirildigi goruntulerine de yer vermi$tir little nemo, how a mosquito operates, gertie the dinosaur ardindan hazirladigi the sinking of the lusitania gunumuzdeki teknolojinin asla veremeyecegi nitelikte duygu seline sahip bir cali$madir 1915'de alman bir denizalti tarafindan batirilan lusitania trajedisinden cok etkilenerek yaptigi filmdeki batma sahnesi tuyler urperticidir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com