Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alphonse, daudet, eksik, hayatlar, kitabı

Eksik Hayatlar Kitabı - Alphonse Daudet

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Eksik Hayatlar Kitap Özeti - Alphonse Daudet Kitapları - Alphonse Daudet Kitap Tanıtım - Eksik Hayatlar Kitap Fiyatı - Eksik Hayatlar Ön Okuma

Kitap Özet

İnsan, hayatındaki yaşadığı zorluklarla olgunlaşır ve bu olgunluk, kişinin yaşıyla değil, yaşadığı zorluklardan edindiği tecrübelerle gerçekleşir

Küçük yaşlarda maddi ve manevi sıkıntı çekmesi, öğrenimini yarıda bırakıp çalışmak zorunda kalması ve hayat mücadelesine anne-baba şefkatinden uzak devam etmesi ile başlayan Jack’in yaşamı zamanla daha çetin ve acımasız bir hal alır Çarkların, insan ruhunu egemen aldığı, hayatta kalmak için “bilek gücünün” üstün olduğu bir dönemde Jack, yoluna tek başına devam eder İnadına fedakar, inadına iyimser, inadına itaatkardır İnsan olmanın, o kadar da kolay bir şey olmadığı şu hayatta bindiği tahterevallisinde ona eşlik eden kişiler ve olaylar, Jack’in fedakarlığı karşısında hafif kalır

Psikolojik, toplumsal, sosyal ve duygusal olguları gerçekçilikle ileri

Kitap Ön Yüzü

Kitap Künyesi

Eksik Hayatlar - Alphonse Daudet

Arvo Yayınları

» Roman

Fiyatı : 18,00 TL

Eylül 2011, 544 sayfa,

ISBN: 9786056227592

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com