Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kitap, maymun, pembe, pepe, özeti

Pembe Maymun Pepe Kitap Özeti

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Pinokyo'nun yazarı Carlo Collodi'nin YKY'den yeni bir kitabı daha yayımlandı: Pembe Maymun Pepe

Kardeşlerine hiç mi hiç benzemeyen Pembe Maymun Pepe haylazlığı ve oburluğuyla ünlüdür Tabii bir de başına çeşitli belalar açan merakıyla…

Önce orman sakinlerini kızdırır, güzelim kuyruğunu kaybeder İşte aksilikler böyle başlar Nehre düşüp balık gibi avlanır, sonra kendisinden insan gibi davranmasını isteyen Alfredo ile dost olup ona tutamayacağı sözler verir; ardından kötü adamların eline düşer, derken kurtulup imparator olur… Başına gelmedik kalmaz

Çocukların sevgilisi olacak Pempe Maymun Pepe'yi Filiz Özdem çevirdi, Emine Bora resimledi

Çeviren: Filiz Özdem

Sayfa: 120

Fiyat: 14 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com