|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
brown, dan, karakterleri, konusu, vinci, yorumları, özeti, şifresi |
![]() |
Da Vinci Şifresi (Dan Brown) Özeti,Konusu,Karakterleri Ve Yorumları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Da Vinci Şifresi (Dan Brown) Özeti,Konusu,Karakterleri Ve YorumlarıDa Vinci Şifresi Yazarı: Dan Brown Çevirmen: Petek Demir Yayınevi: Altın Kitaplar Yayınevi Basım Tarihi: 2003 Sayfa Sayısı: 495 KİTAP HAKKINDA Harvard Üniversitesi Simge-Bilim Profesörü Robert Langdon, Paris'te iş gezisindeyken, gece yarısı, Louvre'un yaşlı müdürünün ölü bulunduğu haberini alır ![]() ![]() ![]() Langdon bu garip bağlantıyı açığa çıkarınca tehlike artar ![]() ![]() Langdon, aydınlatmaya çalıştıkları bu tehlikeli sırrın yüz yıllardır tarihin derinliklerinde gizlendiğinden şüphelenir ![]() ![]() ![]() ![]() Da Vinci Şifresi ![]() ![]() ![]() "Dan Brown, ülkedeki birkaç usta yazardan biri ![]() ![]() - Nelson DeMille- "Entrika ve tehlikenin iç içe geçtiği okuduğum en iyi gerilim romanı ![]() ![]() - Clive Cussler- "Dan Brown'ı yeni keşfettim ![]() ![]() ![]() - Harlan Coben- "Böylesine bir gerilim romanı yazılabileceğini hayal dahi etmezdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Robert Crais- YAZAR HAKKINDA Son yılların en çok satan kitaplar listesinde bir seneden fazla liste başı olan �Da Vinci Şifresi� dahil birkaç en çok satan kitabın yazarı olan Dan Brown�ın tüm eserleri 2004 yılının ilk aylarında aynı haftada New York Times�ın en çok satan kitaplar listesinde yer almıştır ![]() Bir yıl içinde CNN, The Today Show, National Public Radio, Voice of Amerika gibi yayın kuruluşlarında Dan Brown�la söyleşiler yapılmış, Newsweek, TIME, Forbes, People, GQ, The New Yorker ve diğer dergilerde hakkında uzun uzun yazılar çıkmıştır ![]() ![]() Başkanlık Ödülü�nü kazanmış bir matematik profesörü ile ilahiyat müzisyeni bir annenin oğlu olan Dan Brown, Amhert Koleji ve Philips Exete Akademisi�nden mezun olduktan sonra bir süre eğitim gördüğü bu okullarda İngilizce öğretmenliği yaptı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|