Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arabiden, deşifresimuhiddin, kehanetin, nostradamusa

Kehanetin Deşifresi:Muhiddin Arabi'den Nostradamus'a

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kehanetin Deşifresi:Muhiddin Arabi'den Nostradamus'a

Yazar:
Serkan Tekin

Güney Asya'da meydana gelen ve üçyüz bin kişinin ölümüyle sonuçlanan deprem ve tusunami felaketinin Nostradamus'un 1555 yılında kaleme aldığı Kıyamet Alametleri kitabında bulunduğu iddiaları bütün gözleri tekrar ünlü kahine çevirdi
Mars, Merkür, Ay birleşecek
Güneyde büyük kuraklık olacak
Asya'nın derinlikleri sarsılacak
Sarsıntılar sona kadar sürecek
Nostradamus'un bu satırlarını İngiliz uzmanlar ve tarihçiler şöyle yorumluyordu; felaket tarihini gösteren 26 Aralık 2004 de ilk satırdaki gibi dolunay vardı İki ve üçüncü satırlar Güney Asya'yı gösteriyordu Son satır ise devamı beklenen artçıların ilkini ve 28 Mart 2005'teki ikinci felaketi temsil ediyordu
'Kehanetin Deşifresi', ise tüm dünyada dahi olarak nitelendirilen Nostradamus'un önemli birçok kehaneti için; Eski Ahit (Tevrat), Yeni Ahit (İncil) ve Kur'an-ı Kerim'den alıntı yaptığını gözler önüne seriyor
Ayrıca, ampulün mucidi Edison'un 'üstadım' diye bahsettiği, Nostradamus'tan 338 yıl önce yaşamış İslam alimi Muhiddin İbni Arabi'nin geleceğe dair bir çok beyitinden ünlü kahinin esinlendiğini veya alıntı yaptığını da 'Kehanetin Deşifresi', kaynaklarla ortaya koyuyor Muhiddin Arabi'nin ve Nostradamus'un birbiriyle örtüşen iddiaları arasında; SARS hastalığı, casus Lawrence, Mehdi ve Deccal ile ilgili ön görüler de yer alıyor
Endülüs Emevileri döneminde İspanya'da yaşamış ve yüzlerce cilt eser yazmış, ebced ve cifr ilminin dünyadaki en önemli temsilcisi kabul edilen Muhiddin Arabi'nin, bir çok önemli beyitine neredeyse birebir benzeyen, cifr ve nazım alanında aynı yöntemle tarihler düşen Nostradamus'un, kehanetlerinin büyük bir bölümünde Muhiddin Arabi'den esinlendiğini ve ortak kanaât belirttiğini 'Kehanetin Deşifresi'nde bulacaksınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com