Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
boyu, düşünce, gücüyle, kitap, mutluluk, pozitif, tanıtımı, yaşam

Pozitif Düşünce Gücüyle Yaşam Boyu Mutluluk Kitap Tanıtımı

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Zaman uyanış zamanıdır ve bu uyanışı yaşarken güvende olduğunuzu hissetmeniz gerekir En önemlisi de, eskiden yeniye geçerken gayet başarılı ve kolay olacağına inanmanızdırBu kitap öğretilerimde kullandığım meditasyonlar, ruhsal iyileştirmeler ve benzeri eğitimlerin bir koleksiyonundan oluşmaktadırKitabın odak noktası, gündelik hayatınızda tecrübe ettikleriniz ve bu tecrübelerin bizi nasıl yönlendirdiğine açıklık getirmeyi amaçlamaktadır Bu yönlendirmeleri en iyi şekle getirerek, sizi günlük hayatın zorluklarından kurtaracaktır Eski alışkanlıklarınızdan vazgeçmeniz gerektiğini düşünüyorum Eski inançlarınızı bir kenara bırakın Bu kitaptaki meditasyonlar ve öğretiler size güven depolayacak, hayatınızda gereken değişimleri yaratmanızı sağlayacakLouise L Hay metafizik konusunda seminerler ve kurslar veren bir yazar olmakla birlikte aynı zamanda öğretmenlik ve yazarlık yapmaktadır Kitapları tüm dünyada milyonlarca satan yazar, okurlarının büyük bir bölümünün hayatını kolaylaştırmasına yardımcı olmuştur

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com