Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
asmadan, emekli, kendisini, kitap, memurun, okuduğu, önce

Emekli Memurun Kendisini Asmadan Önce Okuduğu Kitap

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Emekli Memurun Kendisini Asmadan Önce Okuduğu Kitap

Emekli memur kendinisini ağaca astı

Başkent'te bazı sorunlardan dolayı bunalıma giren emekli memur, ailesine mektup bırakarak, kendisini park içerisinde bulunan bir ağaca astı Emekli memur yazdığı mektupta, 'Bu dünyaya ayak uyduramadım" dedi

Edinilen bilgiye göre, Türk Telekom Uluslararası İlişkiler Daire Başkanlığı'ndan emekli olduğunu öğrenilen Mustafa Konuk (54), gece saatlerinde Fatih Terim Parkı'na gelerek, yanında getirdiği biralardan bir tane içti Konuk daha sonra, Ahmet Şerif İzgören'in yazdığı 'Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnız Bir Hayvandır' adlı kitabı okuduktan sonra, ailesine mektup yazıp, kendisini park içerisinde bulunan bir ağaca iple astı

Sabah saatlerinde spor yapmak için köpeği ile birlikte Fatih Terim Parkı'na gelen Fahrettin Gün, park içerisinde gezinti yaparken, Konuk'un cesedi ile karşılaştı Durumu polis ekiplerine haber veren Gün, olayın şokunu bir süre üzerinden atamadı Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri Konuk'un okuduğu kitabın arasında yazdığı mektup ile karşılaştı Konuk yazdığı mektupta, "Benim ölümümden kimse sorumlu değildir Bu dünyaya ayak uyduramadım Beni kimsesizler mezarlığına gömün Eşim Onur'a iyi bak" dediği öğrenildi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com