Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alışverişkoliğin, itirafları, kitap, özeti

Bir Alışverişkoliğin İtirafları Kitap Özeti

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tek istediği azıcık, ufacık, inanın minicik, kuş kadar bir krediydi!

BB'nin efsanesi aynen böyle başladı

Becky Bloomwood fenomeni kendini cümle aleme işte bu romanla ilan etti Dünya şekeri, hesabı kıt bir kız o Süper hayalleri, benzersiz bir zevki ve mini mini de zaafları var! Becky Bloomwood'un Londra'daki evi tam anlamıyla harika Sezonun 'olmazsa olmazlarıyla' dopdolu bir gardırobu ve insanlara paralarını nasıl kullanacaklarını anlatması karşılığı para kazandığı bir işi var Terzi söküğünü dikemezmiş ya, Becky de 'özservetini' nasıl idareli kullanabileceğini asla kestiremeyen bir kız! Bankaların mektuplarını 'inkar' etmek imkansızlaştığında, Becky, Kısıntı Yap veya Daha Çok Kazan gibi felsefeleri benimsemek için elinden geleni yaptı gerçekten Cidden çok çaba gösterdi Yalnız bu işte başarının formülü yüzde 51 yetenekti Ve ondan Becky'de yüzde 1 dahi bulunmuyordu Olmuyor, olmuyor, olmuyordu! Batıyor, batıyor, batıyordu! Batan balık yan gittiğine göre birkaç bir şey daha almaktaysa sakınca yoktu tabii Elem, keder, hepsi geçer!

Bize kar kalan nedir bu dünyadaaaaaaa!

Hayatınız para hesabı yapmakla geçiyorsa ve tek kankanız kredi kartınızsa Becky'yle ultra, über, mega anlaşacaksınız demektir!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com