Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kadindan, kadından, kentler, kentlermurat, kitap, mungan, özeti

Kadindan Kentler-Murat Mungan Kadından Kentler Kitap Özeti

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Murathan Mungan’ın yeni kitabı “Kadından Kentler” 16 ayrı şehirde geçen 16 farklı hikayeden oluşuyor Metis Yayınları tarafından yayınlanan kitap 296 sayfadan oluşuyor Kitapta farklı coğrafyalardan ve farklı karakterlerden kadınların yaşadıkları olaylar kentlerin hikayeleri ile birikte harmanlanmış Özellikle kısa kısa hikayelerden oluşan kitapları sevenlerin ilgisini çekecek bir kitap

Kitabın içinde yer alan hikayeler şunlar:

Kordonboyu’nda Ömer Çavuş Kahvesi

Adana Sıcağında Erguvanlar

Trabzon Burması

Yakası Beyaz Kürklü Taba Rengi Kaban

Samsun Sigarası Tütün Balyaları Tamaron

Amasya’daki Teyze

“Burası Ankara İl Radyosu Şimdi…”

Sinop’a Gelin Giden

“Kanat Turizm’in Değerli Yolcuları”

Hayat Hanım İlk Tayin

Annemin Çektiği Fotoğraflar

Diyarbakır Surlarında

Lüks Terzi’nin Kızları

Gümüşhane Çok Uzak

Tantunicinin Karısı

Esenler Otogarı

Kitapta anlatılan 16 şehiri hikayelerin isimden çıkarabilirsiniz Bu şehirler; İzmir Adana Trabzon Bursa Samsun Amasya Ankara Sinop Kırşehir Diyarbakır Mersin Gümüşhane İstanbul Erzurum Kayseri Afyon/Denizli

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com