Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kitap, pis, özeti

Pis İş Kitap Özeti

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Pis İş Kitap Özeti

Pis İş Kitap Özeti

En Aptal Melek, Kuzu, Kuyruk ve Aşk Adasının yazarı Christopher Mooredan, delice komik ve nefes kesici bir roman daha Tadından sayfaları çevirmeyi unutacaksınız! Charlie Asher kendi halinde bir adamken, karısının doğum sonrasında ölmesiyle tüm dünyası değişiyor Bir gecede hem baba olan, hem de dul kalan Charlie, nane yeşili bir adam görmeye de başlıyor Çevresindeki bazı insanların sapır sapır ölmesinin ardından, bu ölümlere kendisinin neden olduğunu öğreniyor Charlie, en tepeden bir yerlerden zorlu bir görevle onurlandırılmış: insanların ruhlarını toplamak ve Karanlığın Güçlerinden kurtarmak Tatlım, Babacık o şeyi neden bir daha yapmaman gerektiğini söyledi anlıyorsun değil mi? Biz diğer insanlardan farklı olduğumuz için mi? dedi Sophie Doğru tatlım, çünkü biz diğer insanlardan farklıyız, dedi Charlie dünyanın en akıllı, en güzel küçük kızına Bunun nedenini de biliyorsun, değil mi? Çünkü biz Çinliyiz ve Beyaz Şeytanlara güvenilmez? Hayır biz Çinli olduğumuz için değil Çünkü biz Rusuz ve kalplerimizde çok fazla keder var? Hayır kalplerimizde fazla keder yok Çünkü biz güçlüyüz, ayı gibi? Evet, canım bu yüzden Biz farklıyız çünkü biz güçlüyüz, ayı gibi Ben biliyordum zaten Biraz daha çay ister mi Babacık? Evet Sophie, biraz daha çay isterim Pis İş, zekâyla mizahın birleştiği, fantastik bir polisiye Günün birinde ölme olasılığınız varsa, mutlaka okuyun!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com