Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bulut, havada, kitap, özeti

Havada Bulut Kitap Özeti

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Havada Bulut Kitap Özeti

Havada Bulut Kitap Özeti

Öldüğünde karun kadar zengin olduğu anlaşılan basit bir mobilya mağazası sahibi, geriye kalan deli paranın kurbanı olan oğulları, polisle işbirliği halinde öğrenci isyanlarına ve kitle eylemlerine fesat sokan karanlık adamlar, sırf merakından hayatını altüst eden bir yazar, kahramanımızın elini ayağını birbirine dolandıran şirin bir kadın Mexico City'yi Fuentes kadar güçlü bir dille anlatan Taibo, ilk romanında hayatını kaybeden fakat okurlarının ısrarlı istekleri karşısında dirilterek tekrar suç dolu sokaklara saldığı demokratik dedektifi, sevimli karakteri Belascoaranın yeni macerasıyla karşımızda

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com