Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dünyanın, jules, kitabının, kısaca, merkezine, seyahat, verne, özeti

Jules Verne Dünyanın Merkezine Seyahat Kitabının Özeti (Kısaca)

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Jules Verne Dünyanın Merkezine Seyahat Kitabının Özeti (Kısaca)

Jules Verne - Dünyanın Merkezine Seyahat Kitabının Özeti (Kısaca)

Jules Verne - Dünyanın Merkezine Seyahat Kitabının Özeti (Kısaca)

Kitap hakkında

Axel Lidenbrock ve amcası 300 yıllık eski bir kitabın içinde gizemli bir mesaj bulurlar Bu not Dünya'nın merkezine giden gizli bir geçidi tarif etmektedir Axel ve amcası yanlarına bir de rehber alarak hiç vakit kaybetmeden hemen yola koyulurlar Bir süre sonra gizli geçidi bulurlar ve bir yanardağdan aşağıya Dünya'nın merkezine inmeye başlarlar Yerin altında ırmaklar okyanuslar garip kayalar ve tarih öncesine ait canavarlar keşfederler Ve onları sonsuza kadar yerin altına hapsedebilecek pek çok tehlikeyle karşılaşırlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com