Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
diary, girl, secret, young

The Secret Diary Of A Young Girl

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

The Secret Diary Of A Young Girl

The Secret Diary of a Young Girl

Kitap Açıklaması

Why do we write?Or, why do we keep a diary?We always need somebody in our life who is ready to listen to our problems, to share our happy or unpleasant moments with us, without judging us! And yes, youre right, this is our diary!Serra –fifteen years old- shares all her feelings and thoughts with her diaryWhy are her parents nervous recently?Is there something wrong?How will her new friends she meets on holiday change her life?Youll find the answers of all these questions in Serras diary

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com