Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
askeri, olma, pilot, şartları

Askeri Pilot Olma Şartları

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Askeri Pilot Olma Şartları

askeri pilot olma koşulları , askeri pilot olmak için neler gerekli , nasıl askeri pilot olunur , Askeri Pilot Nasıl Olunur

Pilot bir hava vasıtasını kullanmak ve idare etmekle vazifeli kimsedir

Pilot olmak çaba gerektiren bir iştir

Plot Olmanın Sorumluluğu çok büyüktür ve uçuş okullarının kılı kırk yaran seçim prosedürleri vardır Fakat, aşağıdaki dört gereksinimi karşılıyorsanız, pilot olmak için doğru yolda olabilirsiniz

Plot Olmak İçin Gerekenler

1 Eğitime başladığınızda (ideal olarak) 17 ve 29 yaşları arasındaysanız

2 Ders paketinizde İngilizce, modern matematik ve fizik dersi olan bir üniversite diplomasına sahipsiniz

3 Akıcı Ingilizce

4 Birçok insanın düşündüğünün aksine, gözlük takmanız otomatik olarak bir pilot olamayacağınız anlamına gelmez

İdeal olarak göz kırılma kusuru -5 ve +5 arasında kalmalıdır Genetik göz kusurunuz olmadığı sürece -8'e kadar olan göz kırılma kusurunuza rağmen pilotluk eğitimi alabilirsiniz

Gözlerinizin ne kadar iyi olduğundan emin değilseniz, başvurmadan önce gözlerinizi muayene ettirmeniz önerilir

Göz testi veya uçuş ekibi sağlık muayenesiyle ilgili randevu almak için bir hava hekimliği uzman merkeziyle irtibata geçin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com