Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
finans, meslekleri

Finans Finans Finans Meslekleri

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Finans Finans Finans Meslekleri

Finans Finans Finans meslekleri

Finans, kişilerin veya kurumların elde ettikleri gelirler, karşılaştıkları maliyetler, paranın kullanımı, paranın zaman değeri, enflasyon, faiz, yatırım kararları ve zaman içinde bu yatırımların değerlendirilmesi ile ilgili meslekleri içinde barındıran bir sektör olarak tanımlanabilir İşletme ve ekonomi bilimlerinin ortak alt dalıdır Yatırım için gereksinim duyulan fonların uygun şartlarda sağlanması ve etkin bir şekilde kullanılması da finansın çalışma alanına girmektedir Nakit, vadesiz mevduat, nakde çevrilebilir değerler ve gerektiğinde para gibi görev yapabilecek nakit türevlerini kapsamaktadır ve araç olarak kullanmaktadır

Finans MESLEKLERİTüm Finans Meslekleri(Yeminli) Mali MüşavirBankacıBorsacıBütçe ve Raporlama UzmanıÇalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri UzmanıDenetçiEkonometristEkonomistHesap UzmanıMaliyeciMuhasebeciMüfettişSigortacıUlusl arar ası Finansçı (Uluslararası Finans Uzmanı)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com