![]() |
Evlerin Baş Tacı Çevreci Ürünler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evlerin Baş Tacı Çevreci ÜrünlerSon yıllarda yapılan birçok bilimsel araştırma insanoğlunun doğayı ve enerji kaynaklarını kullanmak konusunda ne kadar hovarda davrandığını ortaya koyuyor ![]() ![]() İnsan hayatını kolaylaştırmak için geliştirilen birçok teknoloji, zamanla insan hayatını tehdit eder bir hale geliyor ![]() ![]() Bu yöneliş, toplumların yaşam tarzıyla birlikte tüketim anlayışlarını da yeni baştan şekillendiriyor ![]() ![]() Bu konuda her geçen gün daha da kuvvetlenen toplumsal bilince ayak uyduran şirketler de üretim felsefelerini 'çevre dostu olma ve az enerji tüketme' fikrinden yola çıkarak oluşturuyor ![]() Daha birkaç yıl öncesine kadar tanıtım ve pazarlama stratejisini konfor, estetik, ergonomi, uygun fiyat gibi doneler üzerine kuran birçok teknoloji devinin üretim bandını tasarruflu ve çevreci ürünler dolduruyor ![]() Temiz bir dünya için Kısıtlı enerji kaynakları ve küresel ısınma tehdidini göz önünde bulunduran birçok şirket ve kuruluş yalnızca çevreci ürünler tasarlamak ve üretmekle kalmıyor, sosyal sorumluluk projelerinde de bu konuya yoğunlaşıyor ![]() ![]() Geleceğe bir damla sakla Soyak İnşaat, Çiğli Rotary Kulübü işbirliğiyle su tasarrufuna yönelik sosyal sorumluluk projesine imza attı ![]() ![]() Su tasarrufu konusunda eğitimlerle devam edecek proje kapsamında pilot okul olarak belirlenen Emlakbank Süleyman Demirel Lisesi ve Çiğli Rotary Ticaret Meslek Lisesi'nde su tasarrufuna yönelik, resim ve kompozisyon yarışmaları, barkovizyon gösterileriyle bilinçlendirme çalışmaları yapılacak ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|