Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açtı, dedi, savcılık, soruşturma, öcalan, önderimiz

'Önderimiz Öcalan' Dedi Savcılık Soruşturma Açtı...

Eski 07-20-2007   #1
yosun_26
Icon4

'Önderimiz Öcalan' Dedi Savcılık Soruşturma Açtı...

DTP'nin desteklediği bağımsız milletvekili adaylarının önceki gün Diyarbakır mitingine katılan Leyla Zana, "Amed (Diyarbakır) dört kez öyle büyük adımlar attın ki, bütün dünya halkları imrendi İki adımın üzüntülü oldu Biri 91'de yoldaşımız, arkadaşımız Vedat'ı yolcularken yapılan büyük adımdı İkinci adım ilk kezdi Kültürün dili için birkaç kişi Meclis'e gönderdiniz Üçüncüde üzüntülüydü Bütün Kürtlerin yüreğinde siyasi depremdi 99'da önderimiz, İmralı'daydı Dördüncü adım AB'ye girişti" şeklinde konuşmuştu

SORUŞTURMA AÇILDI
Cumhuriyet Başsavcılığı, konuşmanın ardından soruşturma açtı Dava açılırsa Zana, 1-3 yıl arasında değişen hapis istemiyle yargılanabilecek

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-20-2007   #2
Ergenekon

Bana soruyorlardı senin imzanda neden " söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil" yazıyor diye İşte bu sebeple Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil
Düşünün yıllardır terör belası ile uğraşan, bebek, kadın, genç, yaşlı birçok vatandaşını kaybeden, bir tanesini bile o teröristlerin topuna değişmeyeceğimiz civanmert, yiğit yavrularını şehit vermiş bir ülkede, birileri çıkıp o terör örgütünü ve bebek katili adi terörist başını övebiliyor Bayrak sandığı paçavranın renklerini boynuna dolayıp kürsülere çıkabiliyor Kimdir bu şaşkınlar? Teröre yardım ve yataklık etmek suçundan mahkum olmuş seçilme hakkı bile olmayan bir kişi nasıl mikrofon elinde nutuk atabiliyor bu memlekette " Soruşturma açılmışmış" Bu kişi dokunulmazlığı olan, özel statüye tabi biri midir ki, tutuklanması için soruşturmaya veya ön incelemeye gerek duyuluyor Soruşturma ile uğraşırken aynı şahıs bu sefer Bingöl'de kalktı bu ülkenin bir bölgesini kürdistan ilan etti 1925 ayaklanmasının hainini simge ilan etti
Öyle ya bu kişileri mahkumiyetleri bitmeden birileri hapishaneden çıkarmış ve bunlardan medet umarak ziyaret etme gafletinde bile bulunmuştu Gerçekten çabuk unutuyoruz
İşin özü şu Ya Devlet başa, ya kuzgun leşe Bunun başka izahı yok

Haber için teşekkürler Yosun_26

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com