![]() |
Beni Seviyormusun.....? |
![]() |
![]() |
#1 |
bbk
![]() |
![]() Beni Seviyormusun.....?kadın adamı cok seviyordu yemyeşil ovalarını verdi adama yasam fışkıran ![]() ![]() ![]() beni seviyormusun? evet dedi adam günesini ayını verdi kadın yıldızları taktı bir bir adamın omuzlarına beni seviyormusun? tabi,dedi adam kadın cagladı ![]() ![]() gürül gürül akan pınarını verdi adama beni seviyormusun? elbette dedi adam kadın baglandı yasam ipini verdi adama ![]() ![]() ![]() bir oldular tek oldular adamla ![]() ![]() ![]() beni seviyormusun? biliyorsun dedi adam ![]() kadın daglarını verdi adama tırmandılar doruklara beni seviyormusun? aşagılara baktı adam zirveden başkalarını gördü sustu adam ![]() ![]() ![]() agladı kadın ![]() ![]() ![]() ![]() gözyasını verdi adama ![]() ![]() ![]() almadı adam ![]() ![]() kadın ONURUNU verdi adama şaşırdı adam!!! sordu yine usulca kadın beni seviyormusun? ONUDA SEVİYORUM SENİ DE DEDİ ADAM sustu kadın! verecek birseyi kalmadıgında ![]() ![]() ![]() ![]() senin yüregine ihtiyacım var dedi adam! başkasını sevebilmek için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cıkarıp yüregini verdi kadın korktu adam!!!!!! beni seviyormusun? dedi adam sesi yoktu kadının söyleyemezdi gözleri yoktu kadının aglayamazdı kalbi yoktu kadının sevemezdi onuru yoktu kadının YAŞAYAMAZDI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|