Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
badak, kimdir, nereli, sadık

Sadık Badak Kimdir Sadık Badak Nereli

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sadık Badak Kimdir Sadık Badak Nereli

Sadık Badak, 10 Şubat 1955'te Burdur'da doğdu Babasının adı Mehmet Tahir, annesinin adı Zehra'dır Mali Müşavir, Yönetici ve İş Adamı; Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'ni bitirdi 1980-1995 Yılları arasında mali müşavirlik yaptı Kurucusu olduğu Öncü İnşaat AŞ, Antalya Fuarcılık İşletmesi ve Yatırım AŞ ve Antalya Güçbirliği Holding'in Yönetim Kurulu Başkanlıklarında ve Murahhas Üyeliğinde bulundu Antalya Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Derneği, Aydınlar Ocağı, Antalya Diyalog Grubu ve Antalya Sigorta Acenteleri Derneğinin kurucu üyesi oldu Antalya Eğitim Vakfı'nın Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliğini yaptı Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği ile Antalya Genç Yöneticilerin Kurucu Başkanlığı; Antalya Kent Konseyi Ekonomi Grubu'nun Başkanlığı; ANSİAD Yüksek Danışma Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulundu TOBB Türkiye Fuarcılık Organizasyon Denetim ve Yönetim Danışmanlığı ile Sektör Meclis Başkanlığını yaptı İyi düzeyde İngilizce bilen Badak, evli ve 2 çocuk babasıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com