|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
biyografisi, hayatı, kısaca, putin, vladimir |
![]() |
Vladimir Putin - Biyografisi Kısaca Hayatı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vladimir Putin - Biyografisi Kısaca HayatıVladimir Putin Kremlin'den yabancı Büyükelçilere gönderilen resmi bildiride "Vladimir Putin 7 Ekim 1952'de Leningrad'da doğdu ![]() ![]() ![]() Resmi açıklamalarda 1975'ten önceki döneme ait bilgi bulamayan gazeteciler, siyaset sahnesinde birden adı parlayan Putin'in gizli kalan hayat hikayesine merak saldılar ![]() 1975'te üniversiteden mezun olduktan sonra KGB'nin dış istihbaratında ve esas olarak Almanya'da çalıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1997 Mart-1998 Mayıs'ta Başkanlık Yönetimi Ana Kontrol Departmanı'nın başındaydı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Resmi bilgiye yalanlama Özellikle Putin'in çocukluk dönemi ve anne-babası hakkında bilgi verilmiyordu ![]() ![]() ![]() Resmi kaynakların Putin'in annesinin öldüğüne dair açıklamalarına şüpheyle bakan gazeteciler konuyla ilgili bilgi toplama seferberliğine çıktılar ![]() ![]() ![]() ![]() Putin'in annesi: Ölmedim yaşıyorum Gürcistan'da yayınlanan Alya gazetesinin aktardığına göre, gazetecilerden önce köye Sovyet ve Gürcü istihbarat servisinden ajanlar gelmişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşte Vera Putina'nın anlattıkları: "Ben Ural bölgesinde doğup büyüdüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra Taskent'te tahsil görüyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Babam hastalanınca annem çocuğumu çocuk evine verdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Putin'in annesi daha ilginç bir bilgiyi de aktarıyor: "KGB'den gelip Vova'nın fotoğraflarını aldılar ![]() ![]() Ajans Kafkas |
![]() |
![]() |
|