|  | Mehmet Günal Hayatı Mehmet Günal Nereli |  | 
|  10-21-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Mehmet Günal Hayatı Mehmet Günal NereliMehmet Günal, 7 Ekim 1964'te Antalya Manavgat'ta doğdu  Babasının adı Turgut, annesinin adı Ayşe'dir  İktisatçı ve Öğretim Üyesi; Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni bitirdi  Yüksek lisansını ABD'de Univesity of Delaware'de; doktorasını Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde tamamladı  Merkez Bankası'nda uzman olarak çalıştı  Atılım, Bilkent Üniversitesi ve Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde öğretim görevlisi olarak ders verdi  DPT Müsteşar Yardımcılığı görevini yürüttü  2002'de doçent oldu  Gazi Üniversitesi İİBF'de öğretim üyesi ve Bankacılık ve Sigortacılık Araştırma Merkezi'nin Müdürü olarak görev yaptı  Antalyalılar Derneği Başkanlığı, Türk Banka-Sen'in Genel Mevzuat Sekreterliği ve Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu  Ortadoğu gazetesi ve "etikhaber  com" haber sitesinde düzenli ekonomi politikası yazıları yazdı  Ekonomi alanında 5 kitabı yayınlandı  Çok iyi düzeyde İngilizce ve Almanca, orta düzeyde Arapça ve az Fransızca bilen Günal, evli ve 2 çocuk babasıdır  | 
|   | 
|  | 
|  |