Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
hayatı, nereli, süner, tayfur

Tayfur Süner Hayatı Tayfur Süner Nereli

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tayfur Süner Hayatı Tayfur Süner Nereli




Tayfur Süner, 20 Nisan 1943'te Antalya Akseki'de doğdu Babasının adı Mehmet, annesinin adı Ayşe'dir Mali Müşavir ve İş Adamı; İzmir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'ni bitirdi Yüksek lisansını İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İşletme İktisadı Enstitüsü'nde tamamladı Aroma Meyve Suları Gıda Sanayi AŞ'nin Murakıp Üyesi oldu ve mali müşavirliğini yaptı Bakırköy (İstanbul) İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkanvekilliği, Akseki Eğitim Hayratı Derneği Genel Başkanlığı, Bakırköy Belediye Meclis Üyeliği ve 1 Başkanvekilliği görevlerinde bulundu Akseki (Antalya) Göktepe Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Bakırköy Limited Şirketi'nin kurucu ortağı oldu ve Genel Müdürlüğü görevinde bulundu İyi düzeyde Fransızca bilen Süner, evli ve 2 çocuk babasıdır



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.