Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
abdülkadir, akcan, hayatı, nereli

Abdülkadir Akcan Hayatı Abdülkadir Akcan Nereli

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Abdülkadir Akcan Hayatı Abdülkadir Akcan Nereli

Abdülkadir Akcan, Mayıs 1952'de Afyonkarahisar Bolvadin'de doğdu Babasının adı Bekir Sami, annesinin adı Ayşe Dudu'dur Veteriner Hekim ve Öğretim Üyesi; Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi'ni bitirdi Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Zootekni Kürsüsü'ne asistan oldu Doktora eğitimini, Almanya Hannover Veteriner Yüksek Okulu Hayvan Yetiştiriciliği ve Kalıtım Araştırmaları Enstitüsü'nde tamamladı Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi'nde 1983'de yardımcı doçent, 1986'da doçent, 1992'de profesör oldu Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Çiftlik Müdürlüğü, Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanlığı, Senato Üyeliği, Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Kurul Üyeliği, Afyon Kocatepe Üniversitesi Veteriner Fakültesi Kurucu Dekanlığı ve Üniversitelerarası Kurul Üyeliği görevlerinde bulundu 21 Dönem Afyon Milletvekili 21 Dönem'de Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Üyeliği yaptı 57 Hükümet'te Bayındırlık ve İskân Bakanlığı görevini yürüttü Almanca bilen Akcan, evli ve 2 çocuk babasıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com