Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biyografisi, hasip, kaplan

Hasip Kaplan Biyografisi

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hasip Kaplan Biyografisi

Hasip Kaplan Biyografisi

Hasip Kaplan, 1 Ocak 1954 tarihinde Şırnak, Harapşeref Köyü'nde doğdu Babasının adı Ahmet, annesinin adı Hanif'tir İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi

Uluslararası hukuk uzmanı olarak çalıştı Türkiye Barolar Birliği Delegeliği yaptı İstanbul Barosu Staj Eğitim Merkezi'nde Uluslararası Hukuk dersleri verdi Avrupa Hukukçular Birliği'nin Türkiye Üyesi oldu Birçok dernek ve vakfın üyeliğinde bulundu Hukuk dergisi, Esmer dergisi ve Gündem gazetesi yazarı olup, yurtiçi ve yurtdışında bir dizi konferansa katıldı Dört kitabı yayınlandı 23 Dönem Şırnak milletvekilidir

Orta düzeyde Arapça ve Fransızca bilen Kaplan, evli ve iki çocuk babasıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com