![]() |
Ekrem Çelebi Kimdir Ekrem Çelebi Biyografisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ekrem Çelebi Kimdir Ekrem Çelebi BiyografisiEkrem Çelebi Kimdir Ekrem Çelebi Biyografisi 1952 yılında mensubu olmaktan onur duydugum Kırşehir’in Çiçekdağı şu andaki Akçakent ilçesine baglı Ömeruşagı köyünde dogdum ![]() İlkokulu köyümde bitirdim, imkansızlıklar nedeniyle egitimime devam edemedim ![]() 9 yaşında rahmetli babam Ferit Çelebinin askerlik dönüşü getirdigi saz bende müzige ilgi uyandırdı ![]() Babamında destegiyle saz çalmaya başladım ![]() Sazı dahada geliştirerek dügünlerde çalmaya başladım ![]() ![]() 15 yaşında dügün ve eglencelerde aranan biri olmuştum ![]() ![]() Siz gönül dostlarının, sevdigi bu albümden sonra yeni albümlerle sizlerin huzuruna çıktım ![]() Plakdan sonra teknoloji ile birlikte kasetler çıkmaya başlamıştım 35 kaset çıkardım ![]() Artık Türk halk müziginde, sizlerin destegiyle profosyonel olarak yerimi aldım ![]() Müzik sevgisi kardeşim Fahri Çelebi ve oğlum Coşkun’dada etki yaptı ![]() ![]() Sizin sevginiz ve destegiyle müzige 35 yıldır devam etmekteyim ![]() ![]() ![]() ![]() Eserlerim bozulmamak kaydı ile, halk müzigi sanatçıları tarafindan söylenmektedir ![]() Şimdi yegenim olan Ünal Kaya müzik piyasasında yer alan bir kardeşim,kendisine başarılar dilerim ![]() Sözlerime son verirken, tüm dostlarımıza ve sevenlere saygı ve sevgilerimi sunarım ![]() Ekrem Çelebi |
![]() |
![]() |
|