Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ali, biyografisi, hayatı, kiraz, kısaca

Ali Kiraz - Biyografisi Kısaca Hayatı

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ali Kiraz - Biyografisi Kısaca Hayatı

Ali Kiraz

Ali Kiraz (1952 - )

Jandarma (E) Albay Ali Kiraz 1952 Çanakkale doğumludur 1974 yılında Kara Harp Okulundan mezun oldu Birçok ilçede ilçe J Komutanı, J Gn Klığı merasim bölük Komutanı, karargahlarda istihbarat, harekat ve Asayiş şb Müdürü olarak görev yaptı

Hakkari Yüksekova ve Silopi Sınır Tabur Komutanlığı, JGn Klığı Denetleme heyetinde İstihbarat ve Asayiş konularında denetim üyesi olarak görev yaptı

Bayburt, Ardahan ve Niğde İl J Klığı görevlerini müteakip JGn Klığı Teftiş Kurulları Başkanı görevini yürütürken 30 Ağustos 2005 tarihinde Albay rütbesiyle kadrosuzluktan emekli oldu

Terör ve terörizmle canı pahasına yaptığı mücadele ve yapmış olduğu diğer görevler ile ilgili değişik yer ve zamanlarda olmak üzere 37 kez taltif edildi

Ali Kiraz evli ve 2 çocuk babasıdır

Halen Türkiye Gaziler Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com