|  | Haluk Ulusoy Kimdir? Biyografisi Hayatı |  | 
|  10-21-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Haluk Ulusoy Kimdir? Biyografisi HayatıHaluk Ulusoy’un Biyografisi  Haluk Ulusoy 1958 Trabzon doğumludur  Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Üyeliği  ve Ulusoy Turizm A  Ş  Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı  1976′da Yeşilköy Spor  Kulübü, Mersin İdman Yurdu Kulübü Başkanlığı (1983-1987) yapmıştır  Ardından iki dönem Mersin Polis Gücü kurucusu ve Başkanlığını yapmıştır  Bunların yanı sıra Kuşadası Spor Kulübü Başkanı, Denizlispor  Asbaşkanı, Karşıyaka Spor Kulübü Asbaşkanı ve Söke Spor Kulübü Başkanı olarak  çalışmıştır  Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı olan, başkanlıktan önce 8 yıl  Yönetim Kurulu Üyeliği, Yurtdışı Teşkilatlandırma Kurulu Başkanlığı,  Asbaşkanlık, Yurtiçi Teşkilatlandırma Kurulu Başkanlığı,  Milli Takımlar Kurulu Başkanlığı, Tesisler Kurulu Başkanlığı ve Türkiye Futbol  Vakfı Başkanlığı yapmıştır  Yaklaşık 7  5 yıl Futbol Federasyonu’nda başkanlık  yaptıktan sonra 2004 Temmuz ayında başkanlıktan ayrılmıştır  18 ay aradan sonra  Ayhan Bermek ile girdiği başkanlık yarışından galip çıkarak Levent Bıçakçı’dan  boşalan koltuğu tekrar devralmıştır  | 
|   | 
|  | 
|  |