Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biyografisi, hayatı, itandje, kimdir

İtandje Kimdir? Biyografisi Hayatı

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İtandje Kimdir? Biyografisi Hayatı

2 Kasım 1982 doğumlu olan Charles Itandje Fransa'nın Bobigny bölgesinde dünyaya geldi Futbol hayatına 1997 yılında Kızılyıldız 93 takımında başlayan ve 2001 yılına kadar takımında kalan Fransız kaleci 2001 yılında Fransa Ligi ekiplerinden Lens ile anlaştı 2007 yılına kadar Lens forması giyen Itandje takımıyla çıktığı 170 maçta 6 sarı 1 de kırmızı kart gördü

193 boyunda ve 88 kg olan başarılı eldiven gösterdiği etkili performansın ardından İngiliz devi Liverpool'a transfer oldu Kırmızı-beyazlı takımda birinci kaleci Pepe Reina'nın arkasında kalan ve forma şansı bulmakta zorlanan Itandje, takımıyla ilk maçına Reading ile oynadıkları ve 4-2 kazandıkları Carling Cup mücadelesinde çıktı Rafael Benitez tarafından Premier League maçlarında hiç forma verilmeyen Charles Itandje Liverpool ile 3 Carling Cup 4 de FA Cup mücadelesine çıktı ve oynadığı bu 7 maçta kalesinde 10 gol gördü FA Cup'ta önce Liverpool sonra Chelsea'yi eleyen ve yarı finale yükselerek adından bir hayli söz ettiren Barnsley'nin Benitez'in öğrencilerini 2-1 yendiği mücadelede de kaleyi Itandje koruyordu

son günlerde adı Galatasarayla geçen oyuncu sizler için araştırdım

Kaynak: Ajansspor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com