|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ilgili, işaretleriyle, noktalama, virgülün, şiiri, şiirler |
![]() |
Virgülün Şiiri - Noktalama İşaretleriyle İlgili Şiirler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Virgülün Şiiri - Noktalama İşaretleriyle İlgili ŞiirlerVirgülün Şiiri - Noktalama işaretleriyle ilgili şiirler Baylar arasında en çok iş yapan noktaysa, Notalama İşaretleri Ülkesinde Bayanlar arasındaki en çalışkan da benim ![]() Noktayı kral seçtiniz, gerçeği gördü, o da beni, kraliçe yaptı efendim ![]() Aslına bakarsanız yazılarda, ben noktadan çok kullanılırım ![]() Neden derseniz, bir cümlenin sadece, sonunda yer alır Kralımız Nokta ![]() Ya ben, ben öyle miyim, bir cümle içinde, kaç yerde birden, görülmüşlüğüm vardır benim ![]() Matematiğim zayıf da sayamıyorum şimdi Belki on, belki yirmi ![]() ![]() ![]() Yok o kadar da değil artık, abartmayalım, bazen iki üç yerde birden kullanılırım, Aferin bana, böylesi daha gerçekçi oldu sanırım ![]() Herkesten üstün oluşumun bir nedeni daha var: O kadar güzelim ki, beni görünce soluğu kesilir okuyanların bir nefes alıp verirler, okumayı sonra sürdürürler ![]() İşte size cevabı kolay bir bilmece: Söyler misiniz lütfen, Virgül olmayacaktı da kim olacaktı Kraliçe? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|