![]() |
Komik Özlü Sözler :) Çok Gzel Okumanızı Tavsiye Ederm |
![]() |
![]() |
#1 |
|
Komik Özlü Sözler :) Çok Gzel Okumanızı Tavsiye Edermİçinden birden garip bir çalışma isteği gelirse,ilk önce sakinles,sonra otur ve geçmesini bekle Hayat sahnesinde bütün yeteneksiz figüranlara bir rol vardır Kitap okumuyorsanız, tartısmayalım Sınavlarda adını yazana 50 puan verlsn ![]() Son gülen hep sen olacaksın ![]() Mutluluğu yasaman için aşık olman gerek,asık olman için beni sevmen gerek Kendi geleceğimizi hazırlarız, memnun kalmazsak kader deriz Yalan söyleyenlerin cok iyi bir hafızaya ihtiyacı vardır Talihi açık olanın horozu bile yıumurtlar Gel kalbime yasa kira filan istemem Aptallarla tartısmayın çünkü onlara malum olur Düşün ve hepimizi şok et böylece Aklım basımdan gitti,zaten söyle bi uğramıstı Kaynanam kayboldu görenlerin görmemezlikten gelmesi rica olunur Futbolculara cok kızıyorum hep çimenlere basıyorlar Arkanızdan konusmak gibi olmasın ama, çekilinde geçelim Hem kalbimden cıkmıyor hemde kirayı vermiyorsun Aşkımıza nokta koyma,sana kucak dolusu virgül getiriyim Tombul kızların rejimi hep yarın baslar Yalan erkek için son sığınaktır,kadın için ilk yardım Bir gün şişmanlayıpta dönersen geri,kalbimin kapılarından sığabilirsen gir içeri Aşk meraktan ötürü baslar,alışkanlıktan dolayı devam eder Ölüm cok tatlı birsey bu yüzden hep sona saklanır Çalışmak eğlencedir,ama şimdi eğlence zamanı değil |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Kaynanam kayboldu görenlerin görmemezlikten gelmesi rica olunur Hehe bu güzelmiş
|