![]() |
Mektup !! |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Mektup !!Benden Ölüme Mektup!! Şayet sevdiğime,biriciğime,herşeyime kavuşmadan alırsan beni kara toprak;kalmasın şu yalan dünyada taş üstünde taş ![]() ![]() İstemem gelme ben herşeyime kavuşmadan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ağlama hain toprak ağlama halime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne seninle ne sensiz yaşamak isterim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayat bir oyun,zamanda oyuncak ![]() ![]() ![]() ![]() İstemem ne para ne de pul bunların hepsi bana dert keder ![]() ![]() ![]() Bilmem ne zaman dolar benim bu bitmeyen çilem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Amacım ne çok yaşamak ne dünyaya çivi çakmak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaklaşırsan yanıma sana büyük lanetler ederim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
black_R-O-S-E
|
![]() Ama alma beni kara toprak ben yarime kavuşmadan ![]() ![]() ![]() paylaşım için saol
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
yosun_26
|
![]() her derde göğüs gerer,herşeyi kaldırırım ama hasret acısına dayanamam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() başkada bişey demiyorum saol gözyaşı |
![]() |
![]() |
|