Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
geldi, karneler, kayıp, öğretmen

Öğretmen Kayıp, Karneler Geldi...

Eski 07-18-2007   #1
yosun_26
Icon4

Öğretmen Kayıp, Karneler Geldi...

İzmir'de, psikolojik rahatsızlığı bulunan öğretmenleri Gülay Uyar'ın okullar kapanmadan bir hafta önce notlarla birlikte kayıplara karışması yüzünden mağdur olan Sarnıç İlköğretim Okulu öğrencileri, gecikmeli de olsa karnelerine kavuştu Okul yönetiminin Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu'na yaptığı başvurunun ardından belediyenin yaptığı anonsla okula koşan öğrenciler karnelerini aldı Yakınları tarafından polise kayıp başvurusunda bulunulan öğretmenin ise Antalya'da görüldüğü öğrenildi
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-18-2007   #2
Ergenekon

Talim Terbiye Kurulu ne karar verdi merak ettim Ama büyük ihtimal " birinci dönem notları esas alınarak" karne düzenlenmiştir, eğer kayıtlı ikinci döneme ait not yoksa, öğrencinin en az bir dönem notu alması yeterlidir mevzuata göre çünkü İnşallah bu durum ders olmuştur yetkililere, bir çok değişik nedenle bu ve benzeri durum her zaman yaşanabilir Öğretmen vefat da edebilir karne notlarını idareye teslim etmeden En pratik çözüm, her dereceli Milli Eğitime bağlı okullarda sınav sonuçlarının bir hafta içinde okul idaresine teslim şartı getirilmelidir, zaten tüm okullar bu işleri artık bilgisayar ortamında gerçekleştiriyor
Haber çok ilginçti, OKS skandalından sonraki yerini aldı bence, teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com