![]() |
Ruse &Quot;Angel Kunchev&Quot; Üniversitesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ruse &Quot;Angel Kunchev&Quot; ÜniversitesiRUSE “ANGEL KUNCHEV” ÜNİVERSİTESİ ROUSSE-BULGARİSTAN Öğretim Ücreti: Eğitim ücretli olup, her dönem için öğrenim ücreti Bulgaristan Bakanlar Kurulu tarafından onaylanması halinde hazırlık sınıfında 900, Otomotiv Mühendisliği Bölümü için 1000, diğer bölümler için 1200 Eurodur ![]() ![]() Öğretim Dili: Öğretim dili Bulgarca'dır ![]() ![]() Hazırlık Programı: Türk öğrenciler için 9 aylık Bulgarca kursu düzenlenmektedir ![]() Yurt İmkanı: Üniversitenin yurt imkanı mevcut olup, iki kişilik bir odanın aylık ücreti yaklaşık 30 Eurodur ![]() ![]() Yaşam Giderleri : Aylık yaşam gideri 100 Euro civarındadır ![]() Başvuru için gerekli bazı belgeler: 1- Başvuru formu (form üniversitenin web sitesinden temin edilebilir ![]() 2- Lise diploması ve transkriptin onaylanmış fotokopisi 3- Lise diploması ve transkriptin onaylanmış Bulgarca veya İngilizce tercümesi ![]() 4 - ÖSS Sonuç Belgesi 5- Başvuru tarihinden en fazla bir ay önce düzenlenen, onaylanmış Sağlık Raporu ve tercümesi ![]() 6- Pasaport ve kimlik fotokopisi 7- Yeni çekilmiş 2 adet fotoğraf (3x4) 8-Türk-Bulgar vatandaşları için onaylanmış isim denklik belgesi İrtibat: Adres : 8, Studentska Street Rousse 7017, Bulgaristan İnternet Adresi: www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tel: 00359 82 888 240, 00359 82 888 281 Fax: 00359 82 845 708 |
![]() |
![]() |
|