![]() |
Azerbaycan Teknik Üniversitesi Bölümleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azerbaycan Teknik Üniversitesi BölümleriAzerbaycan Teknik Üniversitesi Bölümleri Bilgisayar Donanımı Ve Teknolojisi Bilgisayar Donanımı Ve Teknolojisi (Burslu) Bilgisayar Mühendisliği Bilgisayar Mühendisliği (Burslu) Bilgisayar Sistemleri Ve Ağları Bilgisayar Sistemleri Ve Ağları (Burslu) |
![]() |
![]() |
![]() |
Azerbaycan Teknik Üniversitesi Bölümleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azerbaycan Teknik Üniversitesi BölümleriAzerbaycan Teknik Üniversitesi Azerbaycan Teknik Üniversitesinde 46 bölüm ve 18 araştırma laboratuvarında 77 bilimler araştırmacı doktoru ve 366 öğretim görevlisi uzmanları görev yapmaktadır ![]() Azerbaycan Teknik üniversitemizde 12 ana yönde araştırma çalışmaları yapılmaktadır ![]() Azerbaycan Teknik Üniversitesinde doktora eğitim görevlileri doktoru ve Prof ![]() ![]() ![]() Doktorada eğitim alma açık (üretimde ayrılmakla) ve açık (üretimde ayrılmamakla) formları üzere ![]() ![]() ![]() ![]() Felsefe - Eğitim doktoru programı üzere doktoranturada örgün eğitim süresi 3 yıl, uzaktan eğitim 4 yıldır ![]() Azerbaycan Teknik Üniversitesinde tüm fakültelerinde İnternet ağına katılmış bilgisayar merkezleri faaliyet göstermektedir ![]() Azerbaycan Teknik Üniversitesinde kütüphanesi 1950 yılında kurulmuştur ![]() ![]() ![]() Azerbaycan Teknik Üniversitesinde Elmi kütüphanesinde elektronik katalog ve elektronik kütüphanenin kurulması için çalışmalar başlatılmıştır ![]() |
![]() |
![]() |
|