![]() |
Varna Teknik Üniversitesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Varna Teknik ÜniversitesiVarna Teknik Üniversitesi Bulgaristan'ın 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Varna Teknik Üniversitesi'nin kurulmasına 27 ![]() ![]() ![]() ![]() Varna Teknik Üniversitesi Bulgaristan'ın denizcilik başkenti olan Varna şehrinde kurulmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Türkiyeden 350 öğrenci okumaktadır ![]() Varna Teknik Üniversitesi Almanya, İngiltere, İskoçya, Fransa, Belçika ve daha birçok Avrupa ülkesi olmak üzere 20'den fazla ülkedeki üniversiteler ile uluslar arası bilimsel, eğitimsel ve kültürel alanda sıcak ilişkiler kurmaktadır ![]() Üniversiteler arası ders planlarının ve programlarının tanınması Kredi transferi-akademik personelin seminer ve akademik toplantılara katılımı-akademik materyallerin ve diğer bilgilerin değişimi vb ![]() ![]() 2004 yılından itibaren Balkan Üniversiteler Birliği çatısı altında, Balkan Üniversitesi denetim ve gözetiminde İngilizce lisans eğitimine geçilmiş bulunmaktadır ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Varna Teknik ÜniversitesiKimsin sen yaa Yalancı herif ![]() ![]() biz hiç böle şeyler görmedik herkez attı tuttu VARNA TEKNİK ELEKTRONİK OKUYORUM burdan herkeze sesleniyorum varnaya balkan üniverstesi ofisiyle gelebilirsiniz istanbulda ![]() size söylüyorum gelicek olan veya gelmeyi düşünen mühendis adayları ![]() normal sartlar altında varna teknik üniversitesine gelen yabancı uyruklu öğrenciler hazırlık sonıfı için 1500 euro diğer sınıflar için 2000 euro gibi bi para ödemektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 yıllık turkıyede bir üniversite okudum ![]() ![]() ama bu firma özel bir firma oldugu için ben ne kadar ders orda onaylatırsam o kadar cok okulum uzayacagı için sadece 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şirket hem hattinden fazla para alıyor ![]() ![]() daha bitmedi bulgaristana ben ilk giderken 70 ytl olan 1 yıllık saglık sigortasını ![]() ![]() ![]() ![]() ayrıyetten sununla kıyaslamak gerekirse ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu arada varna teknikte sole bi kuralda var eger (hazırlık sınıfları haric) derslerde 3 den fazla devamsızlık yaparsan her ders saati başına para cezası ödüyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() saygılarımla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Varna Teknik Üniversitesiiki kelimelik yazınızı editldim, sanırım ilk konu alıntı yapılmış ve kaynağı yazılmamış ![]() ![]() Cevap vermeniz iyi oldu, keşke her yanlışa bir sağlam cevap gelseydi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Varna Teknik Üniversitesipurevirtual kardeşim bnde varnada elktronik okumayı istiyorum eklermisin msne beni biraz yardım etsen |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Varna Teknik Üniversitesiseriserikan Forumumuzda msn paylaşımı yasak,kuralları okumanızı tavsiye ederimmsn vermeden yardım isterseniz bilgisi olan birisi size yardım edecektir |
![]() |
![]() |
|