Uşak Üniversitesi Bölümleri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Uşak Üniversitesi BölümleriUşak Üniversitesi Bölümleri Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Sınıf Öğretmenliği Sınıf Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Sosyal Bilgiler Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Türkçe Öğretmenliği Türkçe Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Fen Bilgisi Öğretmenliği Fen Bilgisi Öğretmenliği (İkinci Öğretim) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme İşletme (İkinci Öğretim) Kamu Yönetimi Kamu Yönetimi (İkinci Öğretim) Maliye Maliye (İkinci Öğretim) İktisat Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Makine Mühendisliği Makine Mühendisliği (İkinci Öğretim) Tekstil Mühendisliği Tekstil Mühendisliği (İkinci Öğretim) Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Matematik (İkinci Öğretim) Tarih Tarih (İkinci Öğretim) Türk Dili ve Edebiyatı Türk Dili ve Edebiyatı (İkinci Öğretim) Coğrafya Coğrafya (İkinci Öğretim) Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik (Yüksekokul) |
|
Uşak Üniversitesi Bölümleri |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Uşak Üniversitesi BölümleriKuruluş Tarihi: 17 Mart 2006 Rektörü: Prof Dr Sait ÇelikUşak Üniversitesinin Bir Eylül Merkez Kampüsü, il merkezine 8 km uzaklıktadır Kampüste Rektörlük, Eğitim, Mühendislik, Fen-Edebiyat, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri, Meslek Yüksekokulu bulunur Ayrıca şehir merkezinde Sağlık Yüksek Okulu; Karahallı, Banaz, Ulubey, Eşme, Sivaslı ilçelerinde de birer meslek yüksek okulu bulunmaktadır![]() Toplam öğrenci sayısı: 11000 Toplam akademik personel sayısı: 360 |
|
|
|